Kako popraviti Whirlpool perilica sa miris paljevine

S deterdženta i omekšivača , radi pranja treba stvoriti ugodan miris u vaš dom . Akokomponenta perilicu pauze ,pranje može proizvesti neugodan miris , kao što su miris paljevine , kad to radi . Da biste dobili osloboditi od miris , morate popraviti Whirlpool perilicu . Provjerite bubnju

Mnogi Whirlpool perilice rublja izvoditi na pojas . Stroj za pranje motora čini ovaj pojas rotirati, što pak uzrokujebubanj u pranje rotirati . Ako je bubanj zaglavi dokremen još rotira ,guma trljanjem izvan bubnja proizvodi gori miris . Kada dođe dospaljivanja miris , provjerite je libubanj od Whirlpool pranje zapela otvaranjem poklopca perilice. Akobubanj je već dalje kada je otvorio poklopac ,bubanj je zapeo .
Otpustitebubanj iznutra

Glavni uzroci Whirlpool bubanj za pranje lepi su prepunje perilicu i odjeće članaka omotan oko bubnja . Uklonite neke odjevne predmete i staviti ih u čistu košara za prljavo rublje , tako ćete dobiti pristup središtu bubnja . Potražite komada odjeće omotane oko centra bubnja , kao što su trake ili žice . Da bi se spriječilo ove članke iz omatanje oko bubnja , operite ih u mrežaste pranja vrećicu ili vezati žice ili trake na stavke zajedno .
Provjerite bubanj iz Izvan

Ako ste uklonili stavke iz posuđa koje su omotan oko bubnja imiris paljevine nastavlja , provjerite pojas na pranje . Prije pokušaja da provjerite remen , okrenuti brojčanik perača na kraju ciklusa pranja a , uključite jedinicu , tako da se voda crpi iz, a zatim isključite perilicu . Uklonite vijke od podloška je stražnjoj strani , skinuti ploču i pregledajte pojas oko dna bubnja pranje za suze , rupa ili pomaka .
Fiksiranjepojasa

Akopojas ne postroje s utorom na motoru , gurnuti pojas natrag na svojoj stazi . Akopojas ima rupa , suze ili habanje , zamijenite remen ili imajuremen zamijenjen Whirlpool tehničar prije pokušaja da se ponovno koristiti za pranje . Ako to ne učinite zamijenite remen sebe , naručivanje pojas za svoj određeni broj Whirlpool modela izravno iz Whirlpool osigurava pravilan stane .

Kako to Jasan puhala na Tromm plina za kosu

Tromm plina za kosu su dio uređaja LG obitelji , a ove napredne kosu značajka state-of - the-art tehnologije sušenja i cikluse . DokTromm kosu je dizajniran da traje dugi niz godina ,puhala može doći do kvara . Puhalo je odgovoran za puhanje toplog z

Více >