Problemi u LG DLE3777W za kosu

Model kosu LG DLE3777W jeelektrična potrošača za kosu . Kao što koristite za kosu u vašem domu , možda ćete imati problema kao što su neuspjeh da se zagrije , neuspjeh za početak i neuspjeha da se osuši u razumnu količinu vremena . Kad se pojave problemi poput ovih , možete poduzeti mjere za dijagnosticiranje i rješavanje problema sami , bez pozivanja LG servisera za popravak aparata . Upute Screenshot
1

Gurnite utikač čvrsto u zidnu utičnicu kako bi potvrdili da jekosu u potpunosti uključen u utičnicu . Ako to neće početi ,čep može biti labav .
2

Pogledajte u svoj dom u kutiji osigurača ili kutiji , akokosu neće početi ili ako to ne stvara toplinu . Možda ćete morati zamijeniti osigurač ili resetiranje osigurač koji je iskočio . Električni LG kosu koristite ili dva osigurača ili dva razbijača .
3

Izvadite i očistite krpu filter unutar vrata za kosu , ako imate problema s vlakna na suhu odjeću ili ako se odjeća nisu sušenje na zadovoljavajući način . LG preporučuje čišćenje filtera nakon svakog opterećenja rublja . Ako izvadi krpu filter i to je čist , problem dlačica može biti zbog preopterećenja kosu ili neki zagubljeni papir u kosu .
4

Uzmi neki od rublju iz sušilice , ako pranje je potrebno previše vremena da se osuši . Stavljanje previše rublja u odjednom , ili previše stvari s teške tkanine , može dovesti do ovog problema . Začepiti od vlakna u ispušni ventil može biti kriv . Za provjeru za začepiti , ići van oduška vidjeti ako osjećate bilo zraka , kadaje na kosu . U nema zraka , te bi trebao zaustaviti kosu i koristiti dugo , vitko objekt ili ruku pažljivo ruku u otvor i čisto iz zabrtviti .

Što je standardni kubičnih metara za Perilica & Kosu

?Standardni kubni veličina stopala za pranje i za kosu varira ovisno o modelu i vrsti . Perilice i sušilice može se labavo razvrstani u dvije velike skupine: full - size i kompaktna . U principu , full - size front -loading podloške imaju najveći kap

Více >