Kako Rješavanje problema Roper Electric Heavy - Duty za kosu

Kao podružnica Whirlpool Corporation , Roper aparati prodaje na plin ili struju perilice i sušilice za kućnu uporabu . Ako imate problema prilikom uporabe Roper heavy - duty električni kosu , možete raditi na rješavanju problema i učvršćivanje one probleme na svoju ruku , a možda izbjegla poziv servisu . Možete probati nekoliko stvari koje ne zahtijevaju mehaničku stručnost . To je ono što vam je potrebno
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

Otvorite vrata za kosu i dati mu čvrsto zatvoriti prije nego što se gura gumb "Start" . Akovrata nisu dobro zatvorena ilitipka nije čvrsto gurnula ,kosu neće pokrenuti .
2

Reset bilo iskočio osigurače u kutiji osigurača ili pregorjele osigurače u kutiji , akokosu neće pokrenuti ili će se pokrenuti , ali ne i topline . Koristite samo osigurače vremena kašnjenja , ako imate za promjenu osigurača .
3

Potražite unutar kosu slobodne stranih predmeta , ako se čuje čudne zvukove . Stvari poput kovanica ili ključeve ostavio u džepu može bitiizvor .
4

prignuti i prilagoditi matice na nogama , ako je vaša kosu se ljulja naprijed-natrag , jer to nije na razini . Možda će vam trebati ključ , ako se ne može ručno otpustiti matice .
5

očistiti ekran krpu ručno , ako je vaša kosu ne suši u normalnoj količini vremena ili ako imate dlačice na suhu odjeću .
6

Uklonite sve, ali omekšivač list iz kosu jer višak listova može blokirati rešetku , što rezultira problemima sušenja .
7

Pomaknite izbornik ciklusa regulator za ciklus koji nije " Air Dry ", ako imate problema sušenja . Ovaj ciklus ne proizvodi toplinu i da će rezultirati rublje preostale vlage .
8

redistribuirati ili ukloniti neke rublje akostroj je previše puna . Preopterećenje kosu može rezultiratirublje ne uzimajući suha ili zvukove izpraonica uzimajući stisnuo i udaranje strane bubnja kosu .

Kako to Utočište Roper Whirlpool Perilica Uz glasan prasak

Roper i Whirlpool perilice mogu puknuti zvukove tijekom vrtnje . Uzroci buke ima veze s neplaniranim pokretima strojeva . Morate saznati što stvara ovaj pokret u svom stroju zaustaviti buku , te spriječili oštećenja vašeg uređaja i poda . Neuravnotež

Více >