Admiral kosu pregrije & Ima da se ohladi

Nema ispravno funkcioniranje kosu nikada ne bi trebao dobiti toliko vruće da se pregrijava i ima da se ohladi , uključujući i admirala . Ako vaš Admiral kosu pregrije čak jednom , prestati koristiti i otkloniti svoje probleme grijanja . Nastavljajući koristiti sušilicu koji pregrijava može dovesti do požara koji nesumnjivo će uništiti svoju kosu , a možda bi mogao širiti u vaš dom i uzrokovati dodatnu štetu . Lint Ispunjen Vent Line i ispušnih

Lint može akumulirati u odvod linije sušilicu te smanjiti protok zraka , što bi moglo uzrokovati kosu do pregrijavanja . Iakokosu mogla nastaviti ono što se čini normalnim radom nakon što ga ima vremena da se ohladi , osim akootvor se čisti ,kosu će se nastaviti do pregrijavanja svaki put kada ga pokrenete . Očistite oduška liniju sušilici je tako da je potpuno jasno i osigurativanjski otvor kanala je jasno kao dobro. Ako lint je ometanje zaslon kanala , uklonite ga . Prije nego što pokrenete suenja , uvijek prazan ekran krpu .
Teretom kosu

kosu koja je prepun rublja pregrijavanja , kao zrak neće prometovati unutar bubanj ispravno . Kao rezultat toga , temperatura je sušilica u počinje rasti brže , ostavljajući vas nema izbora nego da se zaustavi za kosu kako bi se omogućilo vrijeme za to da se ohladi , pa odjeća ne pali . Samo popuniti kosu , tako da je oko dvije trećine puna . Ako je pokrenut toplije nego što je normalno , čak i prilikom sušenja manje opterećenja , kontaktirajte admirale imatikosu servisirati .
Opstruirala ventilacijski otvor

Izbjegavajte spremanje odjeće na vrhu ili neposredno ispred svog kosu , napominjeAP web Wagner . Admiral kosu uvlači zrak iz vrha i ispred , ovisno o modelu . Ako se odjeća blokira ventilaciji , to može izazvatikosu postati vruća brzo i pregrijavanja . Premjestiti odjeću hrpe na drugo područje vašeg praonici , i držati ventilacijske otvore sušilici je jasna .

Bad Biciklizam Termostat

Admiral kosu imati više biciklističkih termostati koji regulirajukosu a temperatura za određene postavke topline . Jednom kada počnete kosu ,grijač će pumpati toplinu u bubanj dokbiciklizam termostat potvrđujeodređena temperatura je postignut , a zatim usmjeriti grijač za ciklusu off . Ako termostat slomi ili kvarovi , to ne bi mogli obavijestiti grijač za isključivanje ili možda obavijestiti grijač prekasno nakonkosu već pregrije . Procijenite koliko je vruće temperatura sušilici naraste na različitim postavkama topline . Držite termostat blizu otvora za prozračivanje i zabilježiti najvišu temperaturu zraka za svaku mogućnost podešavanja ciklusa na vašem kosu . Usporedite snimljene očitanja temperature s postavkom temperaturama topline navedenih u admiralovo priručniku . Ako stvarni temperature su off za jedan ili više postavki za oko 5 stupnjeva F ili više , zamijeniti biciklizam termostat za tim postavkama .

Kako popraviti LG Tromm pranje vrata curenja

LG Tromm suđa jefront- loading perilica rublja . Kao što koristite LG perilicu možda ćete primijetiti neke vode koja curi iz vrata tijekom pranja . Obično to nije problem vodovod , ali zbog nešto možete otkloniti sami . Ne mehanička stručnost potrebn

Více >