Kako Mjera kontinuitet s multimetrom u sušilici

multimetar jekoristan alat za ispitivanje električnih instalacija i sklopova u uređaje kao što su sušilicu . Testiranjem pojedinih komponenti ,multimetar omogućuje da izolirati problem u aparatu brzo , štedi vrijeme na popravak . Provjerite motora i grijanja u sušilici s multimetrom kako bi se utvrdilo postoji liprekid u kontinuitetu kruga , što ukazuje izgoreni element ili pukla žica četke u elektromotorom . Testovi potrajati samonekoliko sekundi . To je ono što vam je potrebno Srpski Nut vozača
odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Uključite selektor kontrolu na multimetar za ispitivanje oma .

2

Isključite kabel za napajanje sušilici je iz zidne utičnice . Povucite aparat naprijed u sobu i okrenuti do stražnji poklopac .
3

Uklonite vijke u stražnji poklopac s vozačem orah . Gurnite poklopac duž kabela za napajanje i nagnuti na jednu stranu uređaja . Grijač se nalazi na lijevoj strani u metalnom cannister .
4

Izvadite vijke koji drže cannister na nosač ispod . Povucite cannister ravno do isključite grijač .
5

Dodirnite dva žičani štapić na multimetar za dvije električne kontakte na grijačem. Kontakti strše iz otvorenog kraja cannister . Beskonačan ili nula čitanje značielement je neispravan .
6

Izvadite vijke sa strane kick panela na prednjoj strani uređaja , pomoću odvijača . Povucite prema dolje na ploči i vrha pod kutem da se uklone . Motor je sada vidljiv na desnoj strani .
7

Dodirnite dva multimetar štapić za dva terminala na vrhu ili strani motora gdje su žice spojiti . Koristite priključci za crno-bijele žice . Ako nema čitanje ili zaslon treperi beskrajno ,motor je loše .

Kako zamijeniti pečat na prednjim punjenjem Kenmore Perilica

Zbog svog položaja na jedinici ,vrata na vašem Kenmore front- loading stroja treba ostati zatvoren tijekom ciklusa pranja . Ona to čini putem podizanja pečatom . To jegumena brtva koja oblaže unutarnju vratima perilice. Kad sevrata zatvorila ,pečat s

Více >