Kako to spojiti s prednjim punjenjem za kosu

Front -loading odjeća za kosu su dostupni na plinskim i električnim modelima , od kojih je svaki povezuje različito u praonici . Plinski kosu koristite standardni električni aparat kabel pruža snagu za stijenjem sustava . Obje vrste također koristiti 4 - inčni oduška crijevo povezuje na standardni praonicu rublja ventilaciju . Povezivanje tih uređaja sa zajedničkim ručnih alata štedi novac na usluzi . To je ono što vam je potrebno
čmara crijevo i Dvije spone Pretraživati ​​odvijač Screenshot plinske cijevi za brtvljenje
Ključevi podešavajući
Tekući sapun i voda
Bucket
stare krpe
prikazati više uputa
Spajanje sušilici odušnik
1

Slide spona nad svakom kraju ventilacijski crijeva .
2

Push jedan otvoreni kraj cijevi na cijevi na stražnjem sušilicu , a zatim povucite spojnicu do iznad cijevi na cijev . Zategnite vijak spona s odvijačem .
3

Pričvrstite drugi kraj crijeva za cijev u praonici zid i zategnite vijak stezaljke .

električni kosu Hook Up Srpski Srpski 4

Line up kabel za napajanje lopatice s utorima na okruglom utičnice i gurnuti u.
5

Uključite aparat okrenutleđa zid i slajd na željeno mjesto . Pogledajte preko aparatom leđima , pazećiotvor crijeva ne zdrobi između zida i stražnje strane za kosu .
6

Okrenite stopala u četiri donjim kutovima u suprotnom smjeru dok svaka preše čvrsto kat . Ova razinauređaja sprječava kosu od ljulja i trese tijekom ciklusa .
Plin za kosu Hook Up Srpski Srpski 7

Nanesite plinsko - cijevi za brtvljenje iz boce na navojni priključak na kraju kosu cijev za plin .
8

Pomaknite spojnik o plinovodu kraju u praonici preko navojnog kosu crijeva obložena sredstvom za brtvljenje . Twist priključak smjeru kazaljke na satu rukom ga zatezanja . Završi brtvljenje vezu s četvrtina pak preko podesive ključ .
9

Otvaranje glavnog pravca plina ventil okretanjem ručice na ventilu tako da se paralelno s linijom .
10

Mix tekući sapun i vodu u kantu i gurati staru krpu u sapunica . Kapati neke od sapunici od krpe na vezi plina i tražiti pljuvanje mjehurića . Ako vidite bilo , to znači curenja . Isključiti plin i ponovite veze ako je to potrebno .
11

priključite kabel za napajanje u standardnu ​​utičnicu završi instalaciju .

Vorherige Seite

No

Kako popraviti Maytag Perilica koji neće Ciklus

Maytag brand strojevi za pranje rublja dolazi u različitim modelima i mogućnosti . Dok Maytag jepouzdan brand , problemi ponekad može dogoditi , koje zahtijevaju uslugu . Jedan takav problem je kadauređaj neće promijeniti cikluse , kao što ide od pra

Více >