Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Art & Home oprema >> Content

Kako odabrati precut Framing Mats

mat stavljen u okvir sa slikom ili fotografijom nudi zaštitu, uz zadržavanje vlage ili čišćenje tekućina ne dođe u dodir s komadom . Također dodaje dekorativni i umjetnički izgled na fotografijama i slikama . Odabir pravog mat uključuje nekoliko čimbenika koji pridonose najbolji izgled kadkomad visi na zidu . Boja

Boje koje se pojavljuju u slikarstvu ili fotografija će vam pomoći izabrati mrežicu koja koordinira i donosi sliku prikazanoga . U principu , odabiru prostirku koja je lakša od zidnu boju i tamniji od vašeg komad umjetnička djela pomoći ćekomad ističu , kako unutar strunjaču i na zid . Tepih koji jerazličite boje od okvira će dodati da u tom smislu . Uzmi svoju fotografiju ili sliku sa sobom , ako je moguće , prilikom kupovine, koji vam omogućuje da imaju različite prostirke protiv njega za najbolju utakmicu . Fotografirajte u komadu , ako je prevelik za nositi sa sobom . Boja Swatch vašeg zidne boje također će vam pomoći da odaberete boju mat .
Veličina

veličina fotografiji ili slikarstvu čimbenike u mat izbora jerkrivu veličinu može otežati položaj komad simetrično unutar mat i okvira . Izmjerite svoj ​​komad umjetnička djela i okvira , koji pomaže vam odrediti koliko prostora treba biti pokriven mat . Mat treba ostaviti čak i količinu prostora s obje strane u komadu - gore, dolje i sa strane - kako bi se spriječilo sliku iz gleda naheren unutar okvira
slaganje < br . >

Neki umjetnici sloj nekoliko tepisi unutar okvira da bikomad ističu . To se obično radi u nekoliko boja koje donose izvan onih koji su prisutni na slici ili fotografiji . U principu ,mat najbliži umjetnička djela treba pokazatibarem u smislu svojih marži . Izbjegavajte korištenje previše tepisi , što može učiniti je teško staviti u okvir potporu na komad , a mogao mijenjati kako to izgleda kada visi na zidu . To se također može odbiti od slike unutar okvira tako što je izgleda previše zauzet .

Custom Mats

Mnogi foto i art supply trgovinama prodaju širok izbor precut tepisi , omogućujući vam da pronađete pravo stati . U nekim slučajevima , možda nećete biti u mogućnosti da biste pronašli ono što trebate . To vrijedi za neke dijelove kupiti u stranim zemljama gdje standardne mjere se razlikuju od onih u Americi , ili ako rezati platno za stvaranje prilagođene veličine slikarstvo . Neke trgovine nude art običaj kadriranje i mat -dotjerivanje usluge , omogućujući vam da kupnju precut prostirku koja jetočna veličina potrebno .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1016008609.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.