Kako pronaći Centar na drvu Letters za vješanje

Drvena slova pomogli da sobu . Koristite jedno slovo stvoriti monogram ili više slova sricati ime ili riječ sa značenjem , kao što je " ljubav " ili " nada ". Drvena slova može biti oslikana , ukrašen gumbima ili lijevo prirodno. Objesiti drvo slova , morate naći središte pismu . Znajući pravilan način pronalaženja centar vam pomaže objesiti slova tako da se neće osloniti ili nagiba . To je ono što vam je potrebno
Wood slova
Mjerna vrpca
olovka
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Pronađite drvene slova u drvo izrez dijelu vašeg lokalnog obrta store . Izmjerite širinu slovo na najširem dijelu s mjernom trakom . Podijeljeno je mjerenje po dva. Koristite metar obilježiti stražnji dio pisma u to mjerenje . U slučaju pisama u kojimaCentar je u rupu , koristiti istu metodu , ali mjerenje na gornjem luku . Na primjer , za O, koristite gornji luk O.
2

Stavite metar duž visine pismu . Postavite ga tako da se prelazi preko oznake koje ste napravili u 1. koraku. Povucite crtu dolje vrhuncu pismu , pomoću mjerne vrpce zadržati potezom ravno . Snimite visinu pismu .
3

Podijeliti mjerenje iz koraka 2 u polugodištu . Označite mjerenje na ravnoj liniji koju je nacrtao ukazati središte pismu .

Kako koristiti banket Kao paravana

banquettes ponuditi casual sjedenje u restoranu štandu u kombinaciji sa dodatnim prostorom za pohranu . Ove klupe su popularni u doručak kutke zbog coziness i korisnosti . Iako ste najčešće staviti ih na zid , oni uklapaju u drugim područjima kao dob

Více >