Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Art & Home oprema >> Content

Veličina Lap Robe

lap haljinu je točno ono što kaže : To jedeka koja pokriva krila i koljena . To je obično 27 inča po 36 inča ili u njenoj blizini . Lap haljinu nije namijenjen da se koristi za spavanje . To jemanja verzija deku koja pokriva noge , kao i vaše noge i krila , te je idealno ako se voziš na otvorenoj kočiji ili ako je vaš automobil grijač je na pauzi . Veličina

Lap haljinama može razlikovati nešto u veličini . Dobra veličina za invalidska kolica lap ogrtač je 36 centimetara kvadratnih ili 30 inča po 40 inča , dok jelap haljinu koja se nosi i pokriti ramena ako bude hladno trebao biti oko 31 cm duge i 17 cm širok . Drugi krug haljinama može biti veći na oko 35 inča po 45 inča . Drugi prijedlog je da lap haljinama trebao biti 40 inča trgu , prema Oklahomafood.coop .

Lap haljinu jepametna stvar za ponijeti sa sobom kad idete na nogometnu utakmicu na hladnom jesenje noći . Lap haljinama također dolaze u ruci za ljude koji su zatočene u invalidskim kolicima . Tu je dovoljno materijala da bi ih ugodno , ali to nije toliko velika da se dobiva na svoj način .
Prošlost

U dana otišao od strane , oni koji su bili dovoljno bogati da vlastiti prijevoz rutinski koristi kružnih haljine . Osim lap haljinama , muškarci i žene nosile čizme do koljena , koja štiti svoje noge iz blata rasipanja i kiše tijekom vožnje u kočiji , a oni su nosili kočiji čizme koje su ukrašeni krznom . Vagoni ne pružaju mnogo zaštitu od elemenata .
Zapadno Ho

Kadabijeli čovjek počeo vožnje željezni konj, ili automobil , iz West nakon građanski rat auti bili otvoreni ivozač i putnici dobio hladno . Lap haljine su vrlo traženi i potrebne za toplinu . Ljudi osobito volio bizona haljinama , koji su korišteni kao kaputima , kao i za lap haljinama . Bivola lap haljinu je izrađena od kože američkog bizona . Kosa je ostala na haljinu . Bivola lap haljinu je obično obrezuje , tako da je pravokutnog oblika i to je obložena tkaninom . Prema 1895 Montgomery Ward & Co kataloga ,beba krzno lap ogrtač bio 27 inča po 32 inča . Posteljina prijevoz robe iznosila je 52 inča po 62 inča ibizona lap ogrtač bio 54 inča po 62 inča .
Ludi jorgan

U kasnim 1870-ih , žene su uvedeni na novu vrstu prošivanje nazivom ludo šarenilo prošivanje , koji je prvi došao na zaslonu u 1876 Philadelphia Centennial izložbi . Poplune koji su prikazani su izrađene od strane japanske i opremljenog asimetričnog umjetnosti . Viktorije ga voljeli i počeo raditi sami . Oni su prvi počeli izradu kružnih haljine koje su bile manje od redovne popluni i su UN - prošiven . Prema Knjizi prošivanje ,luda poplun lap haljinu može biti bilo koje veličine koji želite .
Prikazuje off

Jedinstvene Ludi jorgan lap haljinama su se koristili za ukrašavanje Salon zato što su bili tako lijepa irazgovor komad . U popluni su izrađene od brokata tkanina , svile i baršuna . Oni su sastavio slučajnim oblika, koji nije učinjeno prije . Žene su voljele da pokaže svoje igle rad i što bolji način nego da koristite Ludi jorgan kao lap haljinom ili tako da je bacanje preko naslona kauča , tako da je na zaslonu . Šavovi koje su korištene uključene u lanac , riblja kost , pero i letjeti .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1016057199.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.