Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Art & Home oprema >> Content

Povijest glazbene kutije za nakit

Postoji nešto kultni o glazbenom kutiju za nakit . Razmislite o svim TV emisije i filmove s prizorima u kojima je netko podiže poklopac stare kutiju za nakit ,glazba počne svirati ,mala balerina unutar počne vrtjeti ilik je ispunjen osjećajem slutnje ili nostalgija ovisno o žanru . Da biste razumjeli mjesto glazbene kutije za nakit držati u našoj kulturi , to pomaže da shvatimo povijest kako su ih napravili . Glazba Mehanizmi

Prvi mehanički glazbenici su izmislili u 1502 , ali mehanička glazba -tip glumi glazbene kutije za nakit - stvarno nije poletjeti do kasnih 1800-ih . Tijekom tog vremena , cilindar glazbene kutije bile vrlo popularne . Ove vrste glazbe kutije koriste veće verzije istog mehanizma često naći u glazbene kutije za nakit i danas . Cilindar prekriven razmaknutih udaraca je vezan na mehanizam koji , kada je rana , uzrokuje cilindar vrtjeti. Kao što se vrti, mali metalni češljevi različitih duljina iščupati neravnine na cilindrima , stvarajući glazbu .
Izumitelj

Geneva urar imenom Antoine Favre je zaslužan za izum prve glazbene kutije koriste vrti cilindar i češljeve . Dok mnoge glazbene kutije bile prilično velik , on je također napravio glazbene mehanizmi dovoljno mali da stane u roku sat . On je napravio svoje prve glazbene satova u 1796 , ali to nije bilo sve do druge polovice 19. stoljeća, da male glazbene točke postao vrlo popularan . S vremenom , ljudi mogu kupiti glazbene bočicama parfema , glazbene ogrlice i glazbenih dječje igračke .

Kraju , glazba je registriran u kutije za nakit , previše .
Nazadovanje < br >

Tijekom Prvog svjetskog rata i Velike depresije , glazbene kutije industriji u Sjedinjenim Američkim Državama posrnuo . Nakon Drugog svjetskog rata , mnogi vojnici su donijeli kući glazbene kutije iz Švicarske , koji je obnovio popularnost predmeta koji su igrali mehaničku glazbu .
Rastućih industrija

Sredinom 1950-ihtvrtka New York počela je stvarati i prodavati glazbene kutije za nakit u Sjedinjenim Državama korištenjem vlastitih box dizajna i glazbene komponente uvezene iz Švicarske . Nakon originalne , uspješnih projekata , on je počeo stvaranje dječje glazbene kutije za nakit . One sadrže kultni balerina koja bi se popeti i spin glazbu kada je otvoriopoklopac .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1016057304.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.