O Dekorativni predmeti od kovanog željeza zidni paneli

Dekorativni predmeti od kovanog željeza zidni paneli mogu dodati jedinstven karakter obje unutarnje i vanjske zidove . Te ploče mogu se naći u mnogo različitih dizajna , odmodernih dotradicionalnih . Kovanog željeza ploče se također mogu naći u širokom rasponu veličina i oblika da stane bilo koju svrhu . Obrada može varirati od prirodnog hrđe na klasični crni ili obojani da se uklopiti u svaki prostor . Razne promašaj završi su također dostupni . Masovno proizvodi Ploče

Većina ukrasne kovane ploče su masovno proizvedena u tvornicama u SAD-u i širom svijeta . Dizajni imaju tendenciju prema tradicionalnom rezbarijama , ali i druge stilove ponekad se nude , kao što su jednostavnim dizajnom misije, umjetnost i obrt styling ili komadima s renesansnom ili srednjovjekovnom izgledu . Izabrati bilo koju od tih stilova koje najbolje odgovaraju vašoj sobi dizajn. Cijene se kreću od 50 dolara za nekoliko stotina dolara , ovisno o veličini i stilu .
Obrtništvo

masovno proizvodi kovanog željeza paneli mogu varirati u kvaliteti izrade. Mnogi jeftin paneli imaju tek minimalna lijepi zavara za držanje dizajn zajedno . Visoko - kvalitetni komadi imaju jači zavara , čak i na malim, ukrasnim dizajn stavke . Dovršavanje također može biti u rasponu od minimalne , slap - dash završiti na pažljivo premaz svih zavara , pukotinama i montažu opreme . Uzmite si vremena da pažljivo ispitati ploču , sprijeda i straga , kao i sve male detalje u komadu . Bolje kvalitetne ploče će imati solidnu osjećati i dugotrajan izgled . Jeftinije komada će uzdrmati kada je uzdrman , a završni će biti minimalan . Platiti samo za ono što ste zapravo uzimajući .
Arhitektonski Spašavanje

Arhitektonske spašavanje dvorištima često imaju komada skinuto sa zgradama koje su srušena ili obnovljena . Oni često nose kovane dijelove koji su se nekad zidni paneli, ili komada vrata ili ograde koji se mogu koristiti kao zidni panel , prema RecylingThePast . Ovi komadi su često vrlo dobro izrađen , s neobičnim dizajnom koji ga čine dobro isplatiizlet . Ovi komadi također mogu imati neki status ili povijesno značenje kao dio zgrade iz kojih su uklonjeni . Cijene su uglavnom razumni .
Custom -made zidni paneli

Ako je u potrazi za savršenim kovanog željeza zidne ploče , ne možete pronaći odgovarajući komad za svoje potrebe , uzeti u obzir da ploču custom - made ​​by vašeg lokalnog dućana zavarivanja ili metalsmith . To može varirati u cijeni , ovisno o tome da li vam je potrebna dizajna da se ručno kovani ili može biti zadovoljan s pečatima metalnih komada uklopljen u dizajn . Povijesni obrasci dostupni su za korištenje kao elemenata u custom - izrađen panela , prema InditalUSA . To često se ispostavi da su vrlo posebni komadi koji se mogu uklopiti smislene simbole , kaputi - of - oružja ili čak obiteljske inicijali . Očekivati ​​da će platiti nekoliko stotina do najviše 1.000 dolara za custom -made kovanom panela .

DIY Vintage Wall Art

Kada vam ponestane ideja - i prostor - za prikazivanje tih berba kolekcionarstvo , smatraju ih montaže kao zid umjetnosti . Ne samo tanjuri i uokvirene grafike može napraviti prijelaz iz police na zid ; s pravom hardvera ili ljepilom , možete napravi

Více >