Funky Soba dekor stavke

Funky soba dekor stavke dodati malo začina da čak i većina tradicionalno uređeni prostor . Oni vam dati priliku da se prikaže kapriciozan dio svoje osobnosti , bez potrebe da promijenite cijeli uređenje shemu . Prilikom odabira ove dekor stavke za svoj ​​prostor , dopustiti tvoj osobni ukus će vas voditi . Time se osigurava da quirkiest dijelove svoje osobnosti zasja . Tapiserije

Tapiserije imaju razne vizualnih motiva , a izrađeni su od pletene tkanine . Oni vam omogućuju da se uključi mitske slike, kao što jednoroge , kao i pastoralne scene i vjerske ikone u svoj dekor . Tapiserije ponuditi alternativu visi sliku ili crtež na zidu . Osim toga , oni su često velike i obuhvatit će više zid prostor . Ako pokušavate dodati funky elementa u svoju sobu , gravitiraju prema temama koje uključuju vilenjaci , vile, kentaura, unicorns i drugih kultnih motiva .
Parobrod Trunk Coffee Table

parobrod prtljažnik jefunky alternativa prosječne stolić u dnevnom boravku ili den . Parobrod gaće imaju zrak sofisticiranosti o njima i donijeti gotovo kazališni element vaše dekorativnoj šemi . Potražite parobrod prtljažnik koji je dovoljno visok da funkcionira kao stolić za kavu u sobi u pitanju . Primit dodatne funkiness bodove akodeblo i dalje ima putne naljepnice iz prošlih vremena priključen na njega .
Starinski Toy Collection

Starinski igračke zbirke vamponuditi način da donese neke posebne uspomene iz djetinjstva na počasno mjesto u vašem domu . Starinski igračke su obično dobro konstruirani i izrađeni su od materijala kao što su drvo, metal ili krpom . Dajte ove stavke prostor vlastite ; raščistiti na vrh jednog od samostojeće police za knjige ili ih stavite na kutu stola u dnevnoj sobi . Ako ste batrljak za ideje o vrsti igračaka trebali uključiti u ovoj zbirci funky , razmislite Shirley Temple zbirka lutaka , starinski vlakovi , mehaničke igračke ili drvene igračke s kotačima .


Decoupage stavke

jedna od ključnih prednosti decoupage jefleksibilnost to vam daje za stvaranje funky namještaj i dekor stavke koje nitko drugi neće imati . Ova tehnika vam omogućuje da zalijepite grafičkih materijala za nešto pomoću obrt ljepilo . Odaberite grafičke elemente poput starih karata , ilustracija iz starih časopisa ili uzorcima kao što su ljiljanima je na kraju izvojevana ili Paisley tisku . Izrežite ove grafičke elemente van i ljepila ih na stavke kao što dressers , tablicama ili drvene stolice . Premažite smjesom od obrta ljepila i vode i ostavite da se osuši .

Kako popraviti rupe u mom pergament lampa nijanse

pergamentu nijanse na stol svjetiljke izgledati lijepo , ali su prilično delikatna i lako udarati ili rastrgan ako su pokucali sa stola . Umjesto da ih baca van i zamjene oštećenih nijanse , budite kreativni i obnoviti hladu uz shemu boja i stil koji

Více >