Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Art & Home oprema >> Content

Kako stvoriti oglasne ploče Korištenje Frames

oglasna ploča s pluta lica koji se lako prihvaća gurati igle može biti pri ruci u blizini telefona ili preko stolovi za poruke i važne dokumente , te u dječjim sobama za artwork , na primjer . Umjesto da kupite jedan po jedan dućan , stvorili možete napraviti svoj vlastiti pomoću ukrasne okvire za slike , iverice i rolu pluta suočava . To je ono što vam je potrebno Srpski Iverice
Tape mjera
Tablica vidio Srpski pluta okrenuta Srpski sprej ljepilo
zaštitnu traku
Eyehooks Screenshot Ribolov linija
prikazati više uputa
1

mjeriti unutar utor u stražnjem dijelu okvira za slike i izrezati komad 3/8-inch iverice da stane , pomoću stol vidio . Test stane na komad u kadar i pijeska rubove , ako je potrebno , tako da se uklapa lako , bez prisiljavanja .
2

razvaljajte dovoljno 1/8-inch-thick pluta, dostupan od hobi dućanima , na pokrivaju prednji dio ploča od čestica . Koristite kvadrat i komunalnih nož za rezanje pluta da stane na lice ploči .
3

protresite limenku spreja ljepila za barem jednu minutu . Postavite Iverice ploču i pluta na komadu novina kako bi zaštitili svoj radni prostor . Usmjerite mlaznicu mlaznog ljepila na ploči ploči čestica . Držitemože 8 do 10 centimetara od površine . Nanesite sloj ljepila , radeći u kratkim, kista poput udaraca , preklapaju adekvatnu pokrivenost .
4

učinitiisto za stražnji dio pluta . Pustite da se ljepilo osuši na dodir. Poravnati jedan rub čep ruba iverica . Roll pluta van na iverice , imajući na rubovima trga . Pritisnite pluta na mjesto kao što ide, to zaglađivanje od središta prema rubu . Trim off višak na rubu iverice sa skalpelom .
5

Fit ploča od čestica s pluta lice okrenuo prema prednjem dijelu okvira . Koristite širok samoljepljiva traka oko rubova ploče tako da sjedne na mjesto . Zajebi 1/4-inch oka kuke na stražnjoj strani okvirapalac dolje od gornjem kutu i kravatu duljinu od 20 - pound - testa ribolov linija između oka kuke za vješanje .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/art-home-accessories/1016057576.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.