Kako Objesite Mason Jar privjesak rasvjeta

Mason jar lusteri napraviti šik zemlje izjavu bez cijele puno ulaganja bilo vremena ili novca . Vješanje ih je relativno jednostavna , iako vi morate uzeti vremena i truda da se okupe odgovarajuće opreme . Ako koristite žarulje kabel plug -in , koristite Swag kuka ; Ako povezivanjaRasvjeta sebe , budite sigurni da imaju ukrasne svjetlo strop tanjur lagodan dolikuje da ima dovoljno velik otvor za smještaj svjetlu električnu žicu . pregled, što vam je potrebno
ljestve
Goggles
swag kuka ( veliki) pregled Drill
odvijač
električne žice Clippersi
kruga Tester
Stropna ploča pregled Niske žarulje , nema više od 40 vata
Upute
Plug -in Lighting pregled 1

Predaj ljestve pod željeno mjesto koje želite objesiti svoj ​​Mason staklenku rasvjete . Stavite na svoje naočale . Izbušite rupu dovoljno velik za smještaj najširi dio vašeg Swag nosača , također poznat kao prekidač .
2

Držite preklopni s uskom kraju gore. Vijak preklopni na vijak Swag udice -a . Ostavite jednu četvrtinu inča na dnu .
3

Gurnite preklopni kroz rupu u stropu . Trebali biste se osjećati to proljeće otvorene kada je u pitanju slobodna od stropa materijala . Pričvrstite kuku na kraju vijka , to zatezanje polako dok ne bude u ravnini sa stropom .
4

Objesite svoje Mason jar svjetla iz vašeg Swag kuka i priključite . Vaše rasvjeta će biti sigurna i držite čvrsto uz prekidač ispravno u mjestu .
ožičenja Svjetla iz postojećeg luster Screenshot 5

Predaj ljestve pod željeno mjesto . Isključite napajanje sobi u vašem prekidačem okvir . Stavite na svoje naočale . Skini staru rasvjetno tijelo i ukloniti vijke . Testirajte izložene žice s kruga tester biti dvostruko sigurni da ste okrenula ispravan prekidač prekidač . Uklonite nosač koji ide preko izlaznog okvir za montažu odvijanjem dva vijka na obje strane . Odvojite čvora žice , što možete učiniti ih untwisting .
6

Uzmite Mason staklenku rasvjetu i izvadite staklenke s poklopcima . To će vas spriječiti razbijanje staklenke , kao što radite s povezivanjem . Uspon ljestve sa svojim sklopom rasvjete i pronađite bijele boje neutralne žice na svakom kraju rasvjetnih užeta . Koristeći svoje žice grickalicu , oguliti natrag 1/2 - inch žice u izolaciji
7

Pronađite crnu žicu od rasvjete užeta i uklanjanje jedne polovine svoje izolacije sa svojim žice jedrenjaka . ; učiniti isto sa zelenim uzemljenje žice . Nit užeta kroz rupu u stropu tanjur i zavežite čvor u svakom bi ih čuvati od klizanja natrag kroz . Spojite svaki odgovarajući žice od osvjetljenja užeta do stropa učvršćenje . Twist žice priključci smjeru kazaljke na satu na svaki par . Nemojte spajati više od tri rasvjeta kabele inače ćete preopteretiti krug .
8

Push sve žice natrag u strop uz čvorova . Postavite glavni element preko dvije rupe za vijke na izlaznom okvir za montažu i vijak na mjesto . Pomaknite stropnu ploču u ravnini sa stropom i pričvrstite s vijcima predviđenim s pločom u nosača.
9

Stavite niske snagom žarulje u svijetlim utičnice i priključite staklenke s poklopcima . Okrenite prekidač .

Povijest Candlemaking

pećinski ljudi pronađena životinjska mast kaplje u požaru izgorjela svjetlije , a loja svijeće su rođeni . Tisućama godina , svijeće su se u Grčkoj i Egiptu . Rimsko Carstvo koristi svijeće slične onima koje se koriste danas . U 20. stoljeću , svijeć

Více >