Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dekor Stilovi >> Content

Ideje za uređenje za dječju sobu u otvoreni temu

Za dijete koje uživa kampiranje i provoditi vrijeme u prirodi ,na otvorenom - tematske spavaća soba je sigurno da će bitihit . Izazov je u uređenje dječju sobu u ovom stilu je pronaći zabavne načine kako donijeti na otvorenom u , a još uvijek stvaranju funkcionalnog prostora . Srećom , možete dati dijete spava dojam velikom otvorenom , uz nekoliko jednostavnih promjena inspirirane prirodom . Budite kreativni, a pomoću interese vašeg djeteta kao vodič , a vi ćete završiti s prostora da je siguran da volim . Zemlje - Tone Paleta boja

Za snimanje izgled velikom otvorenom u kojoj dijete spava , početi sa zemlja- tonske palete boja . Odaberite nijanse koje bi se naći u prirodi , kao što su smeđe , tan, sive i hrđu . Zelena i plava nijanse su idealne za evociranje slika trava, nebo i vodu , a možda čak i uključiti neke zlatne akcente predstavljaju sunce. Na zidovima , odlučiti za laganu neutralnom hladu poput vrhnja ili bež u maloj sobi kako bi se osjeća veći . U većoj sobi , preplanulost ili svjetlo smeđe boje može pomoći stvoriti topao i ugodan osjećaj , dok još uvijek pruža prirodan, sportski izgled .
Prirodnih materijala

Kad uređenje vanjski - tematske sobe, važno je da odaberete prirodnih materijala , takoda prostor ima rustikalni dojam . Drveni namještaj jepotrebno za inspiriranim prirodom sobi . Konkretno ,okvir cedar dnevnik krevet pruža hrapav , sportski dojam da jeidealna žarišna točka za prostor čini . Ostavite ga s prirodnim završiti , i par s zamršen - bor Noćni stolovi za održavanje seljački, sportski izgled . Pilana je idealan za podu , ali možete dodati prostirke od prirodnih vlakana kao što su sisal , juta ili morske trave . Za prozor obloge , prirodni materijali poput pamuka ili lana pružiti atraktivan , casual izgled , ali drvo sjenila i dobro rade .
Mural

Ukoliko želite donijeti otvorenom temu u život na dramatičan način , slikati i prirodom inspiriranog murala na zidovima spavaće sobe . Ovisno o preferencama vašeg djeteta , možete slikati planine, plaže ili šumski scenu i personalizirati s njenih omiljenih životinja i biljnog života . Međutim , za uistinu upečatljiv izgled , dodati mural noćnog neba na stropu , kao i , tako da se vaše dijete osjeća kao da je spavao pod zvijezdama svaki put kad ide na spavanje . Ako niste posebno umjetnički , možete iznajmiti slikar murala i stvoriti prilagođeni dizajn za sobu ili kupiti premade murale koji se primjenjuju kao pozadinu .
Šator Nadstrešnica
< p > spavanje u šatoru je često dio uživanje u velikom otvorenom , tako da vaše dijete može dobiti udarac iz kreveta uz šator odavala dojam . Možete stvoriti šator- nadahnut baldahin za krevet sa komadom platna materijala koji nalikuje tradicionalni šator . Možete koristiti bilo koju boju koju želite , aliten , smeđe ili maslinasto zelena boja jenajbolji izbor za sportski shemu boja . Instalirajte polugu na zidu iznad vrhu kreveta i protežu platno preko njega . Možete dodati krajeve tkaninu na strane kreveta ili na zid s obje strane okvira stvoriti trokut - kao oblik koji podsjeća šator .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1016057745.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.