Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dekor Stilovi >> Content

Tinkerbell i Disney Bajke Spavaća soba Ideje

Disney Vile jepodjela Disney koji je usmjeren oko Disney karaktera Tinkerbell . Tinkerball je izrađen u 1953 s izdavanjem full - length animirani film Petar Pan . Možete stvoriti Disney vila boravak koji ima Tinkerbell za svoje dijete . Dekor je usredotočena oko pastelnim bojama i osjećaj da su na otvorenom, u prirodi . Disney bajke boravak omogućuje vam da se uključi magiju i iluzoran u dječju sobu . Posteljina

vašeg djeteta krevet obično će bitisredišnja točka njihove spavaće sobe . Postojiširok izbor posteljinu mogućnosti da rade dobro za Tinkerbell ili vila spavaćoj sobi . Odaberite svjetlo pastelnim bojama i dodajte odgovarajuće bacanje jastuci . Također možete naći mnogo različitih vila ili Tinkerbell popluni i plahte na većini velikih robnih kuća . Disney nudi Tinkerbell posteljinu set koji dolazi sa svime što vam je potrebno za dovršetak svoju sobu .

Zidovi

Paint vašoj spavaćoj sobi zidovi s bojom koja odgovara vašem krevete. Boje koje dobro rade zajedno za prigušen spavaćoj sobi su mint zelena , svijetlo plava , lavanda i ružičasta . Koristite bajke murale za prikaz na zidu . Oni su jeftin i jednostavan za objesiti i ne ostavljaju tragove na zidu . Odaberite vinil murale da jednostavno ogulite i staviti na zid . Oni se također mogu lako odstraniti i ponovno koristiti . Objesiti plakate i zid umjetnosti s ljepljivim kukama popuniti prazan zid prostor . Instalirajte baldahin iznad kreveta za svršiti svoj ​​vilinski sobu.

Podovi

Odaberite baciti rugs da značajka cvijeće i leptiri . Dodaj ubacivanje sag pokraj svog kreveta koji odgovara vašem krevete kako bi se vezati soba dekor zajedno . Postavite podudaranje velike jastuke u skupinama na podu . To će stvoriti prijenosni sjedenje pred televizorom ili u blizini police za knjige . Također možete koristiti Izrezani prostirke koje uključuju Disney Vile staviti na raznim mjestima svog boravka .
Oprema

pribor koje ste izabrali za spavaću sobu će završiti boravak i kravatu drugi dekor zajedno . Odaberite rasvjeta u podudaranja boje nadopuniti opremu u sobi . Dodaj bajke - tematske igračke zajedno policama i na vrhu velikog namještaja . Koristite meke, pastelne nijanse dati osjećaj iluzoran zemljišta ili snovima . Instalirajte bajke tiebacks sa svojim zavjesama i dodati jeftin vila krila na svoje zidove za dodatnu dekor .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1016057865.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.