Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dekor Stilovi >> Content

? Što jeCalifornia Home Decor Style

Kalifornija je mnoge stvari za mnoge ljude -dom u Hollywood ifilmska industrija ,zemlja etničkim utjecajima kao što su azijski i španjolski , bujne luksuza zemlje vina i povlačenja onih koji prihvaćaju casual, prirodan način života . Da zaključimo Kaliforniji dekor s bilo koje teme je nemoguće . Uzimajući pogled na neke od istaknutih Kaliforniji stilova , međutim , mogu vam dati ideju o Golden State je mnogim aspektima . Sofisticirani Decor

Nema ništa glamurozno nego Hollywoodu u zenit . 1930 suvrijeme jednostavne elegancije u filmovima i dom dekor . Mnoge filmske zvijezde zagrli Hollywood Regency stil koji je uključeno kristalni lusteri , lakira namještaj i senzualan, raskošan tkanine . Moderna California Dekor teži više prema minimalistički izgled koji se sastoji od elegantnim komadima s jednostavnim linijama . Suvremeni komada u eklektičan stil i naglašene sa dopadljivim umjetnosti obično nalaze u domovima diljem Hollywood Hillsu .

Etničke Dekor

Mnoge zgrade i kuće u Kaliforniji zaslonu Španjolski utjecaj katoličkih doseljenika. Stil California Misija je čest dizajn tema u području . Bijeli zidovi, crijep krovova , od kovanog željeza akcentima i pločica podovi označili ovaj stil . Interijer često sastoji od jednostavnog drvenog namještaja i prirodne boje s crvenim detaljima . Azijski utjecaj također prožima u Kaliforniji . Uz priliv Azijata na Zapadnoj obali u 1800 , Amerikanci u tom području je postao zaljubljen u egzotičnom element dizajna tih zajednica . Orijentalni zidni ventilatori , sklopivi zasloni s delikatnim dizajnom , crni lak namještaja i papirnatih lampiona obično nalaze .
Vinograd Decor

Za mnoge ljude , Kalifornija je zelena , valjanje krajolik Napa i Sonoma doline . Često ljudi stvoriti dom i ognjišta osjećaj u vlastitim kućama po uključuje umjetničko djelo koje ima grožđa, boce vina , vinove loze i francuski zemlji osjećaju . Zemljani tonovi su popularne boje , s naglaskom ljubičaste, ljubičaste i kesten . Vino stalak ili podrum se obično nalaze u tim kućama , zajedno s različitim kristalnim wineglasses , često na zaslonu u kuhinji kao praktičnog dijela dekor .
Casual Decor
< br >

Ostali domova u Kaliforniji jednostavno prihvaćaju casual, udoban stil koji predstavlja stanje je položi-nazad stav . Veliki, udobni komadi overstuffed namještaja , svijetle boje poput žute , Aqua, ružičaste i narančaste boje, a umjetnička djela koja oslikava California plaže stil života su česti . Zatvoreni /otvoreni dnevni dio Kalifornije načina života kao dobro. Vrata koja se otvaraju na središnjem području koje ima bazen i vanjski blagovaona područja nalaze se u mnogim domovima , avanjski dekor često se ponavlja u cijeloj kući .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1016058035.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.