Drevni posteljinu set Stilovi

Iako ne postoje preživjeli posteljinu setovi iz starog Rima i Grčke , to ne znači da se ništa ne zna o njima . Lako je izvesti najčešće grčko - rimske dizajna i motive i stavite ih u posteljinu uzorak ili spavaća soba set ideje . Budući da su Rimljani imali mnogo njihovih estetike iz Grčke , s nekim pojednostavljenje možete ga sažeti kao " grčko-rimskim . " Razlog

grčko - rimski estetska ideja je , sveukupno , logično - antički stil korištenje ponavljanja teme, geometrijski dizajn i stalnu interakciju omjerima. Što bi štrajk gledatelja u viđenje bilo grčko - rimski estetski u spavaćoj sobi je njegova Stark linije i ponavljaju likovi, svaki s logičnim namjene , aranžmana i proporcija .

Angles

najčešći drevna estetski stil koji je koristan za posteljinu set ukrasaponavlja kut . To je svugdje u grčko- rimskom svijetu od kuće dizajna do dekorativne umjetnosti . Kut bio je od velike važnosti za grčke umu jer očituje redoslijed svemira i broj dva ; žensko načelo u svemiru ; načelo podjele ; i plodnost . Posteljinu postaviti pomoću jednostavnog jednobojnu ograđenu upečatljiv kutnog uzorak ponavlja u cijeloj dužini komad je Stark , upečatljiv i nedvojbeno autentičan .
Curves

To je bio Rimljani koji usavršio teško arhitektonski podvig luka . To ne znači da su Grci nisu imali krivulje u njihovoj umjetnosti , imali su puno od njih , ali obje su Grci i Rimljani često koristi ponavljajuće međuigru obline, točkice i kutova napraviti dizajne . Ništa nije neuredno o krivulji u spavaćoj sobi ili posteljinu dizajna u grčko - rimskom umu . Kao i broj 2 ,krivulja ježensko načelo , dok su grublje ravne linije sumuški . Miješanje ih zajedno daje značajan filozofski i psiho - seksualni simbolizam primjenjiv u spavaćoj sobi . Uporaba izmjeničnih i ponavlja obline i linije kao granice treba dobro raditi .
Životinje

Grci osobito volio za ukrašavanje keramike i domove sa životinjskim likovima . Malo starogrčkog namještaja preživi , alikeramika pokazuje ponavljajući životinja motiv vjerojatno preuzet iz Perzije . Životinje mogu biti stvarni ili mitološka , ali ono što im je svima zajedničko su im stilizirani prirode i ponavljanje . Grčki um vidjela red u prirodi i njenim ciklusima , pa ponavljanje istog matematički savršen komad ili dizajn odražava to razumijevanje . Što god radili , sjetite se da svaki komad mora postojati u matematičkom odnosu jedni s drugima . Kutova, krivulje , linije, točkice ili životinje moraju odnositi jedni prema drugima u matematičkom omjeru kako bi se dobio snažan utjecaj kako bi i " prirodnost " za svoj ​​dizajn .

Kako Ukrasite međukatom podrumima

split- level ili dvo-razini kućirazlikuje od tradicionalnih kuća u tome što je podijeljen između dvije etaže . Ulazima na split- level kuće s dvije male stuba : jedan vodi se i jedan vodi prema dolje . Gornja razina split- level kuće u pravilu ima ku

Více >