Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Dekor Stilovi >> Content

Barski Činjenice

bar stolica jetip stolica je posebno dizajniran za korištenje sjedenje u barove, kafiće i kuhinje sa šaltera . Dok barske stolice su tradicionalno odabrali za svoje kompaktnosti i funkcionalnu uporabu , suvremeni stil smatrabarski estetski ugodan komponentu obje unutarnje i vanjsko uređenje. Povijest i namjena

barske stolice su stara kao komercijalne barovima i sami , koja datira iz prve polovice 20. stoljeća . Njihova primarna svrha je da se jeftino primiti više ljudi u često čvrsto upakiran rešetaka bez da ulaže u veći prostor

barske stolice su se razvili iz stolice - . Sjedala koja obuhvaćaju jedan od najranijih vrsta namještaja , koje datiraju do drevnog Egipta i Kine.


Dimenzije i općih obilježja

barske stolice su uži i viši od tipičnih blagovaona stolice , s dodatnim prstenje ili footrests . Prosječne barski kreće između 30 i 32 inča visoka da na odgovarajući način nadopunjuju prosječnu 42 - inčni visok bar stol , prema Ray Foley i Heather Dismore u knjizi "Running Traka za lutke. " Barske stolice imaju jednu ili četiri noge , ovisno o njihovom dizajnu .

Vrste

Prema autorima knjige "Bar i pića Book " barske stolice dolaze u tri osnovne vrste: barske stolice s rukama i leđima , stolice sa samo leđa i zadnjeg djela stolice . Komercijalni barske stolice su dizajnirani da budu čvršći njihove stambene kolege , zahvaljujući surovost poslovno korištenje . Okretni barske stolice - zajednička obilježja barova - suvrsta barskim stolicama koje omogućuju svojim korisnicima da lako razgovarati s ljudima pored njih

Materijali

barske stolice . su izrađeni od metala , drva i /ili plastike , dok su njihova leđa i sjedala presvučena plastičnim , kože i /ili tkanine . Oslonac za noge su obično dostupni u različitim završi , kao što su krom i tuča .
Koristi

barske stolice se koriste za dizajn , luksuz i funkcionalne svrhe . Interijera birati između njihovih različitih boja i stilova stvoriti ili naglašavaju određeni izgled . Barske stolice čine bitnu sastavnicu suvremenog doma i mreže i sa suvremenim životnim prostorima i kuhinje . Oni također koriste u vrtovima nadopuniti vanjski bar namještaj .
Cijena

Standardni barske stolice koštati između $ 75 i 100 dolara, dok je po mjeri stolica košta oko 400 dolara , prema autoru knjige " Pokrenite svoj ​​bar i klub . "


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1016058240.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.