Sigurnosna Ideje za vikendice

Kada čujete pojam kućicu , slike malih , čudan , rustikalno stanova mogu doći u obzir . Kućica jejednostavan stan , često povezana s postavkama zemlje , ili starije , čudan susjedstvu . Dok manje je više , stilski govoreći , u vikend dizajnu , jedan - of - a-vrste ideje su vrlo cijenjeni . Vikendice nisu primarno dizajnirani kako bi dojam , ali se odražavaju pojedine okuse vlasnika . Metalne ograde

crna kovanog željeza je čest materijal koji se koristi u proizvodnji ograda . U posljednjih nekoliko godina , postalo jemanje koriste materijal . Kovanom ogradom pružiti sigurnost bez ometa pogled i imaju manji vizualni utjecaj nego neke druge vrste , sami kreditiranje malih razmjera u nekim vikendice . Oni se mogu koristiti u kući ili izvan , dolaze u ready - to-iskoristiti dijelove koji se mogu rezati i nisu se može ugraditi na bilo drva ili betonske podove , trijemova, koraka i šetališta .


Prefab Ograde

Ostale vrste montažnih ogradu su češći danas nego u prethodnim generacijama . Dva stilova posebno se prefabbed drvene ograde i prefabbed kompozitnih ograde . Kupnja ove ograde kao cjeloviti željezničkih sekcija koja se može montirati u jednom komadu između dva kutu , ili Newel postovima , ili kao pojedinačne vretena i tračnice . Drvo /plastične sastojci sujednogodišnja izbor za vani i dolaze u različitim bojama i stilovima , a drvene ograde su dostupni u sirovom , drvo , pripremljene drva ili obrađenog drva za vanjsku upotrebu .

Log ograde

Cut vlastite ograde od okolnog bora ili drugih dugim, ravnim granama za rustikalnom izgledu . Ove vrste ograde može biti instaliran s kore na ili uz to ukloni da bi se lijepe drva i čvorove te osigurati nesmetan protok. Vežite vodoravne tračnice u mortise rupe u stranama postovima ili stane ih na vrh . Koristite manje grane kako bi stvorili vertikalne vretena koje stane u gornjem i donjem horizontalnom željeznicom .

Panel ograde

Koristite šperploča ili široke tvrdo ploče s ukrasnim izrezima u mjestu vretena između gornje i donje ploče za sjeverne europske planinske kolibe izgleda . Koristite jigsaw ili band pilom izrezati ukrasne detalje , a potom obojiti ili se bojite ploče u izboru boja. Izrezati Dado , ili utorom , u dnu gornje tračnice i vrha donje tračnice . Fit ploče između popuniti prostor , osiguranje za ogradu i dodavanje jedinstveni dekorativni element .

Jednostavno francuski provincijal unutarnjeg uređenja

francuski provincijal interijera je sve o detaljima , malo ukrasima koje dolaze zajedno kako bi vaš domdobrodošlice povući iz svakodnevnog života . Skladajući dizajn temeljen na jednostavnosti , sve od neutralnih boja zidova na krase pribor dolazi za

Více >