Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Uređenje Boje i obrasci >> Content

Uređenje ured s ljubičastim

U kući uredskom okruženju , imate priliku stvoriti osjećaj za stil jedinstven tko ste i kako se osjećate najbolje . Napravljena boje kao što su ljubičasta u radnom prostoru može bitiprekrasna odstupanje odobičnog ili očekuje . Ljubičasta je poznata kao boja koja predstavlja kreativnost, plemića i tišinu . Na kotaču boja ,boja je prikazan kao ljubičaste , što je najbliži plava . Inspiracija za korištenje ljubičasta u uredu može doći iz prirodnih izvora , kao što su cvijeće . Postavljanje Ton Srpski Srpski

Iako se može činiti da je ljubičaste priziva samo ženski raspoloženje , ljubičasta može se ugraditi u poslovni prostor u odvažniji okruženju , kao dobro. Za stvaranje sofisticirane kućni ured , obojiti zidove kul sivo i koristiti duboko patliđane ljubičastu kožu na stolici . Držite opremu u sobi monokromatski za nenametljive elegancije . Na primjer , korištenje plave i Deep Purple za umjetnička djela . Crno- bijele fotografije kao umjetnosti također poboljšava učinak boje ljubičasta na način da se vidi što je bilo muški ili ženski . Instalirajte tepih s apstraktnim uzorkom s tamnim ljubičastim tonovima , ili tepih koji je ljubičasta s podtonom od sive .
Inspiracija iz prirode

veselom uredskog prostora , koristiti žute , koja jekomplementarna boja ljubičasta na kotaču boja , kao akcent boje u ljubičasto . Ova kombinacija boja lako uočava na iris cvijet -prirodni uparivanja koji je svijetao i mladenački . Boja zidova svijetlo ljubičasta i instalirati modernim umjetničkim djelima koja opisuje široki potezi žute za jarke radni prostor . Namještaj u svijetlim drvenim tonovima dodatno pojačava svijetle i energičan osjećaj .
Purple kao glavna atrakcija

obojiti zidove ili jedan naglasak zid sivo- ljubičasta . Koristite ormar bez stražnje ploče tako da jeljubičasta zid izložena iza njega . Alternativno , bojite unutar pločuormar ljubičaste za ove " wow- faktor " učinak . Dodaj dotakne različitim nijansama ljubičaste za pribor za stol , kao što su male vaze , košare za radove i nositelja olovkom . Koristite stolicu u ljubičastoj kože ili tkanine u sličnom sjeni kao zidovima za jedinstven , ali dramatičan učinak .

Ultramoderan Purple

s ljubičastim zidovima kao pozadina , instalirati visokog sjaja bijeli stol ili stakleni stol i upariti ga s ljubičastim kožnu stolicu . Dodaj kromirane detalje za svjetiljke i prekidača na cabinetry . Instalirajte tepih u mid - ton toplog siva . Koristite ljubičasta pribor za stol , i , za nijansu raskoši , objesiti jedan veliki komad suvremene umjetnosti u neobičnom okvira kao što kićeno izrezbarenim zlata ili srebra za prostor koji će iskra razgovor . Dodaj strani stolicu u svijetlo plava za pop suvremene boje .

Purple kao inspiracija , ali ne i distrakcija

postavljanje ured , sigurno želite dobiti svoj posao učinjeno . Ljubičasta jehrabar i jarke boje koje mogu biti zbunjujući ili cirkuski ako je u paru s previše boje natječu za pozornost . Boja kao što su ljubičasta u uredu najbolje funkcionira kao glavnu ulogu , čuvanje i druge tonove, kao sekundarni .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1016008963.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.