Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Uređenje Boje i obrasci >> Content

Uređenje Boje za drvo police u knjižnici

Osmislite svoju knjižnicu da odgovaraju postojeću shemu boja u vašem domu ili djelovati kao šarene žarište . Bilo da se odlučite za boju već prisutan u vašem domu dizajn sheme ili novom bojom uopce , opcije su dostupni da odgovaraju i dekor . Imajte na umu šarene prirodu knjiga pri osmišljavanju police , i očekivati ​​bezbroj boja završiti na policama . Stained

Mrlja zid police jednu solidnu boju da djeluje kao snažan pozadina za svoje knjige . Bilo da se odlučite ići svijetlo ili tamno , vjerojatno će ovisiti o fiksnim elementima knjižnice sobi . Na primjer , pogledajte na parket, boju zida i trim odrediti što će izgledati najbolje . Jedna od ideja je da se mrljaDrvo tamne čokolade boje kako bi se poboljšala mid - range podnice poput oraha . Boja sobu bijeli i dodati cura boje uzimajući savjet od nijanse naći u knjizi jakne .
Crna i bijela

Crno- bijeli su klasični izbor za knjižnice police . Pišite blijede zidove s crnim policama ili definirati bold zidove s bijele police . Na primjer , svijetloplave ili tirkizno zidovi će učiniti i sa crnim policama . Uravnotežiti crna s akcentima poput tepiha i džidža- knacks i tekstila , kao što su zavjese, baca i jastucima . Grafički ispisuje s knjigom temu će raditi dobro ,jastuk s crnom ampersand , monograms i tiskanim slovima pomoći će ujediniti temu i dodajte dovoljno crna uravnotežiti police .
Svijetle boje < br >

drugačiji izgled , bojepolice svijetlu nijansu svoje omiljene boje . Jedna od ideja je da se pozadina zid izapolice s grafičkom tisku kao što cvjetnim, damasta , retro geometrics botaničkih otisaka ili bilo što drugo hvata vaše oči . Boja drva police trešnja crvena i stavite ga protiv oblijepljeni zid . Pick drugu nijansu slikati ostatak zidova i koristiti cura crvene u akcentima i pribor ujediniti izgled . Reupholster berba stolac s crvenim uzorkom i boje drva na stolicuvisokog sjaja crvena , bijela ili crna .
Neutralna

sobi već bogata boja i uzorak , izaberite neutralnu nijansu za drva policama u knjižnici . Neutralna nijansa je najbolje za monokromatskim tonova dizajna . Bilo da se odlučite obojiti police u tupe , pšenica , bež, smeđe ili sive , opcije su dostupni da odgovaraju bilo knjižnicu . Ponovite boju drugdje u sobi s tekstilom ili naglasak komada . Jedna od ideja je stvoriti galeriju zid nasuprot police , s ukrasnim okvirom u različitim oblicima i veličinama . Boja svih okvira iste nijanse kao i policama za kohezijski izgled .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1016009045.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.