DIY prozor Ploča

Ako ste u potrazi za način da se povećala prostor u vašoj kuhinji ili uredu , razmislite visi ploču u prozoru . I dalje ćete biti u mogućnosti da biste dobili malo svjetla kroz prozor , a također čineći korištenje prazan prostor . Razmislite postavljanjem ploča u ukrasni okvir povećati svoj ​​prozor estetiku . To je ono što vam je potrebno za bijelu ploču Srpski Srpski mjernoj traci
Frame
vruće ljepilo lijepi
vruće ljepilo pištolj
vrpce
Škare Pretraživati ​​Nails Pretraživati ​​Hammer

Prikaži više uputa
1

mjeriti duljinu i širinu svog ploču .
2

Pronađite okvir koji je tek nešto veći od ploču . Možda ćete biti u mogućnosti pronaći velike , ukrasne okvire na lokalnoj tržnici . Možete ih slikati da stane na temu boja vašeg prostora .
3

Stavite ljepilo u sticku u ljepilo pištolj , i plug pištolj u utičnicu . Nakon nekoliko minuta , istisnite liniju ljepila oko granice ploču . Zatim odmah stavite okvir na vrhu ploču .
4

Izrežite dva 10 - inčna trake tkanine vrpce iz kalema . Ljepilo jedan kraj svake vrpce na leđima - prava i natrag - lijevo kuta okvira .
5

Čavlima druge krajeve vrpce izravno u gornjem dijelu prozora drvo okvira . Možda ćete morati raščistiti neke vrpce takookvir spada u prostoru prozora .

Paint boje koje odgovaraju Hrast Kabineti u Kupaonice

Hrast ormari imaju bogat , topao pogled koji odmah dodaje eleganciju u svoju kupaonicu . Međutim , to može bitiizazov pronaći boje boje koje nadopunjuju prirodne tonove u hrastovim i dodati u sofisticirani izgled prostorije . Srećom , postoji nekolik

Více >