Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Uređenje Boje i obrasci >> Content

Obrtnik Bungalov Kuća Boje

obrtnika Bungalov jejednostavan stil kuće koji je nastao u ranim 1900-ih i bio jeizdanak za umjetnost i obrt pokreta koji je naglasio jednostavan stil i funkcionalnost sa stiliziranim detaljima . Obrtnik stil naglasio je povezanost s prirodom i uvažavanje rada od običnog čovjeka . Obrtnika boje su zemljani tonovi za slikanih površina i jednostavne mrlje za nebojenog drva . Boja karoserije

u skladu s prirodnim temu obrtnika stilu , vanjska boja bili inspirirani bojama svijeta oko sebe. Kuće su izgrađene u opeke ili kamena ili imao klapa sporedni kolosijek koji je naslikao ili zamrljana . Krov je često škriljevca u boji ili stvarni škriljevca u većem dijelu zemlje sa terakota pločice na zapadu i jugozapadu . Izlazak i zalazak sunca boje su bile česte , ali u prigušenim tonovima koji pomiješan s prirodnom okruženju . Prigušen zelje, smeđe , sive i Ploče su se na vanjskoj strani , zajedno s prirodnim bojama opeke i drva . Tu je blagi kontrast između slikano prilaženje ili gole cigle i oluka , prozora i verandi . Boje su često u istoj nijansi (u boji) , alinijansu ili dvije svjetlije na trim. Kapci su često obojana treću nježne boje dati malo interesa .

Interijer Boje

prirodna tema i dalje unutar kuće . Boje povrtnjaku sučesta inspiracija . Prigušeno zelena , bež , plava i ljubičasta pojavio na zidovima s velikim drvenim oblogama . Najviše preferiraju drva je hrast , često s toplim crvenkastim mrljama , što je osobito vrijedi u Kaliforniji gdje je crveni hrast dominirao u sklopu misije stilu . U Prairie segmentu obrtnika stilu , tamnije mrlje prevladala .
Presvlake, zavjese i tepisi

Tijekom umjetnost i obrt ere , mnogi tkanine je zamršen višebojnim uzoraka . Obrtnika tekstil skloni pojednostaviti dizajn sa stiliziranim , gotovo iz crtića poput uzoraka . Tekstil bilo toplo, suptilnim bojama . Teški , formalne draperija tkanine su napušteni u korist jednostavne zavjese od pamuka u nježnim bojama . Tkanine za tapeciranje provedeno na prigušene boje teme . Tepisi su favorizirani preko zida do zida sagove i prostirke često provodi stilizirane oblike koje je vezao boje sobi zajedno . Baciti jastuci i krug prostirke koje dobrodošlice mrlje nijanse boje s vrhunaca antičkog zlata , tamno plava , riđa ili ruža .

Namještaj Boje

Namještaj je bio umrljan drva , često hrast , s mat ili polu - premazima . Mrlje su transparentni i srednje do tamno , iznošenje prirodnu zrno drva . Bilo jeodsutnost zamršenom rezbarijom ili okretanje . Namještaj je bio slabo tapecirani , čimeprirodno drvo pokazati koliko je god moguće . Tu je bila umjerena padding ispod presvlake . Kožne presvlake obojeni u sredine do tamnih crvenkastim tonovima je čest na stolica sjedala i naslona . Koža je mat obrada i gotovo nikada ne crni . Divani ili " slegne " također su često presvučena kožom , ali s drva i dalje pokazuje .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1016059130.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.