Kako napraviti cvjetni aranžmani Korištenje hortenzije

Hortenzije su među najjednostavnijih i najlakših cvijeća s kojima stvoriti prekrasan aranžmane . Pojavivši se u nijanse zelene , plave , ružičaste , bijele i ljubičaste , ove velike cvjeta , koje su lako dostupni tijekom cijele godine , dodati podebljano uprskati boje na stol . Za stvaranje profesionalnog izgleda aranžman , staviti sa cvjeta u istoj boji ili koristiti one koje pripadaju istoj boji obitelji . Grozd hortenzije također dodaje blagi , slatki miris u prostor gdje se nalazi. To je ono što vam je potrebno
2 Ti ostavlja
Sharp , istaknuo nož
staklenu zdjelu , 6 centimetara visoki , 12 cm širok
Square vazi
boji klikeri ili staklene stijene
prikazati više Upute
Okrugli aranžman
1

Lay tropska Ti list s licem prema dolje na stol , tako da je njegova okomita kralježnice suočava gore . Uvucite vrh oštrim nožem u kut kralježnice i narezati ga po duljini lista kako ga ukloniti . Radite pažljivo tako da ne oštetite list . Uklanjanje kralježnicu činilist lakše kovrčati . Uklanjanje kralježnice od drugog tropske Ti lišća na isti način .
2

rotor jedan list Ti u obliku cilindričnog oblika , sa svojim sjajna površina okrenuta prema van . Spustite list na jasan ili mat staklenim zdjelu i pustite ga . Krilo odgovara konturama u zdjelu . Ponovite postupak s drugom list , pa su i pokrivaju unutrašnjost zdjelu .
3

stajati hortenzija stabljiku uz zdjelu za mjerenje svoju visinu , tako da znate koliko je to cut . Nickmatičnih preko željene točke prije nego što ga Sever potpunosti s oštrim nožem . Obrazac 45 stupnjeva rez kroz kljun pa je potrebno u više vode . Uklonite lišće iz matične prstima .
4

Ulijte vodu u zdjelu dok je pola puna . Središte hortenzija stabljiku u zdjelu prije spuštanja . Paperje cvijeće na hortenzija tako da pokriva otvor posude . Ako je potrebno , koristite drugi hortenzija u kontejner u potpunosti pokriti svoje otvaranje .
Trg Aranžman
5

Postavite širok - glasan , četvrtastu staklenu vazu na stol i ispunite to s bijele ili u boji mramor ili staklo kamenjem dok je jedna trećina puna . Koristite klikeri ili kamenje koje nadopunjuju a boje hortenzije koje želite koristiti . Ulijte vodu u vazi dok je na pola puta od vrha .
6

stajati hortenzija stabljiku protiv vazi kako bi se utvrdilo koliko je visok da ga želite smanjiti . Korištenje oštar nož ili škare , izrezati ovu središnju stabljiku pod kutom . Izrežitepreostalo proizlazi identične duljine .
7

Umetnite stabljiku dijagonalno u vazi , pritom ga malo pa se njegov donji kraj prodire sloj mramora ili kamena koji ga drže na mjestu . Umetnite drugu stabljiku dijagonalno u vazi , ali u suprotnom smjeru . Korak natrag i vidjeti kako bi se osigurala njihova vrhovima su na istoj razini .
8

Dodaj još jednu stabljiku ili dva hortenzije u vazi paaranžman je dobro zaobljena i kupola u obliku . Ovisno o osobnim preferencama , koristiti hortenzije u istoj boji ili koriste središnji cvijet u masnim hladu i okružuju ga sa svjetlije nijanse .

Možete koristiti drvo stolarija blizini tušem

? Instaliranje oblaganje u kupaonici jezastrašujuće pojam za mnoge kuće . Drvo ugovori i širi kada je izložen vlazi i temperaturi promjene , što dovodi neke vjerovati drveni oblaganje u kupaonici nije moguće . Uključite svoje snove vikend kupaonicu u

Více >