Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Ukrašavanja materijala i pribor >> Content

Kako Ukrasite Mantel mjedenim svijećnjaci & Svijeće

kamin mantel daje odriješene ruke u smislu uređenja. Ovaj ugrađeni polica nudi mjesto za prikaz ukrasne predmete . Dodavanje mjedene svijećnjake sa svijećama daje izgled jedne ere otišao po te posuđuje stari svijet ambijent u sobi s kaminom . Odaberite dogovor koji ide najbolje sa svojim uređenja pomagala . Upute Screenshot
1

Stavite jednu svijećnjak u centru Mantel -a . Stavite jednu svijećnjak na obje strane kamina . Ako imate tri ili više , span mjedene svijećnjake ravnomjerno kamina .
2

Odaberite boje svijeća za mjedenim svijećnjacima koji se podudaraju ili idu dobro s glavnim bojama koje se nalaze u namještaj i pribor sobi je . Koristite iste boje svijeća tijekom Mantel za dosljednost izgledu .
3

Mjesto ostali pribor između mjedene svijećnjake . Koristite predmete koji su širi i nije tako visok da se postigne razinu ravnoteže i spriječiti područje od osvaja po visini . Na primjer , stavite široku keramička posuda u središtu dvije mjedene svijećnjake .
4

ogrnuti tkanina trkač koji se proteže iznad kamina i visi malo preko rubova dati području malo boje . Odaberite tkanina boju koja odgovara svijeće .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1016059711.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.