Alate potrebne za Slikarstvo Soba

Slikarstvo je jedan od osnovnih načina modificiranja sobu izgled bez trošenja tona novca . Bez odgovarajućeg alata , međutim , tvoj posao bojiti neće izgledati naočit i da ćete imati probleme kao što su prhutanje i pilingom koji će zahtijevati touch -up prozora ili čak i ponovnog lakiranja . S pravim alatima i bojom u boji po vašem izboru , imate širok izbor opcija za stvaranje jeftin transformaciju u svakoj sobi . Priprema

Okupljanje svoje bitne stavke i alate zajedno prije nego što boja osigurava da možete završiti projekt bez ponestane nešto pokupiti usred posla . Dok boja jeočito bitno , također ćete morati primer ako su zidovi su goli drva ili suhozidom , osim boje koristite precizira da premaz nije potrebno . Operite zidove s trinatrijevim fosfata ( TSP ) prije bojanja kako bi uklonili prljavštinu s površine .
Snaga Sander

power brusilica je korisno nakon struganje stare boje s površina na istjerati bilo boje da se ne može maknuti s strugalicom . Tvoja ruka će vam zahvaliti previše , jer ručno brušenje zidova traje mnogo duže , a rezultati neće biti jednako učinkovit .
Tape i meni Krpe

Zaštitite tepiha , podova i ostalih površina sa slikarskog trakom i ispustite krpe . Pokriti kata s platna drop krpe . Uklonite utičnicu i svjetlo pokriva i pokrivanje zidnih prekidača i utičnica s slikareva trakom . Ne zaboravite da se vrpca stolarije i oko prozora .
Skrejperski i Krpanje spoj

Scrape staru boju sa zidova , pogotovo gdje je do ljuštenja i ljuštenja , s osnovna boja za struganje . Koristite krpanje spoj ispuniti i velikih i malih rupa od uboda ili noktima . Spoj mora biti suha prije bojanja preko njega .
Ljestve

Ukoliko ste slikarstvo nešto u razini očiju ili niže , morat ćete ljestve slikati zid i stropne područja koja su izvan vašeg dosega . Ljestve treba adekvatno podržati svoju težinu i biti prikladna za svoj posao . Osnovni korak stepenice mogu biti dovoljna za slikanje niske ili srednje raspon visine , ali to nije praktično ako trebate obojiti strop ili zidove koje se pružaju iznad nekoliko metara .

Valjci i četke

Koristite valjci primijeniti boje na velike površine i četke da se u malim kutovima ili rubovima u sobi . Kupnju raznih veličina kista prije nego što započnete svoj ​​projekt kako bi se osiguralo da imate dovoljno za dovršetak sobu . Ako želite slikati u dvije različite boje u istom danu , kupiti novi set kistova za svaku boju . Dodajte extender na svoju valjkom povećati svoj ​​asortiman .
Snaga
Slikarstvo

Za velike poslove , priručnik slikanje traje cijelosti predugo i vi ćete imati koristi od airless bojom prskalica s mogućnošću da se boja u spreju mnogo brže nego bilo ručnom metodom . Ako vam trebamalo više preciznosti u svoj posao boje ,HVLP prskalica je idealan za slikanje sitnice poput ormara ili ladice , ali to nije praktično koristiti za velike poslove .


Traper Sofa Decor Ideje

soba s traper kauč ima osjećaj lakoće i ugode oko njega , a može biti uređena na desetke načina . Napravite dizajn u sobi s traper kauč na temelju stil koji vam odgovara . Bez obzira na temu koju odaberete ,boravak s traper kauč može vas podsjetiti n

Více >