Kako napraviti MDF ili šperploče izgledaju Tile

boje i nekoliko drugih jeftina pomagala su sve što je potrebno da bi MDF ili šperploča izgleda kao pločica . Čak i ako nikada nisu obojana prije , možete stvoriti izgled sjajni , keramičke pločice na drva . Za ovo slikarstvo promašaj projekt biti uspješan ,primer i boja mora biti dopušteno da se potpuno osuši između svakog koraka . Vrijeme sušenja ovisi o temperaturi i vlažnosti . Nemojte pokušati žuriti ovaj dio procesa . To je ono što vam je potrebno
odabrana veličina MDF ili šperploča Srpski sir krpom ili prašine krpu
promiješati palicama
tri boje ladice
Primer Screenshot Neutralne boje boja , mat izgled
Tape mjera ili dvorište štap
olovka
slikareva traka , 1/8 - 1/4 inčnim
pločica boje boje , visokog sjaja
9 - inčni valjak okvira
3 9 - inčni valjak pokriva, 3/8 inča nap ( za glatke površine )
Prikazati više uputa
priming
1

očistiti MDF ili iverice sa suhom krpom za prašinu . Slika će izgledati realnije kada je učinjeno na čistu površinu .
2

Otvorite primer , i temeljito promiješati . Premaz se dobro kad nema ulja ili pruge varijacije boja se može vidjeti u tome .
3

Ulijte neki primer u ladicu boje . Nije potrebno da se izlije cijeli sadržaj limenke u ladicu . Počnite smalo , a zatim dodajte više kada je to potrebno .
4

Slip brdska poklopac na valjak okvira . Budite sigurni da se gurati poklopac dok se u potpunosti pokriva okvir , pokazujući samo svoju kapicu .
5

Gurnite valjak kroz primer , povlačenjem natrag i naprijed za kaput valjak . Podignite valjak do li primerskih kaplje ili curi iz nje . Ako je tako , guranje valjak naprijed-natrag u suhom području ladice za da se uklone neki višak boje . Valjak trebao biti zasićena , ali ne kaplje .
6

Roll premaz na MDF ili iverice , preklapaju potezima kako bi izbjegli očite tragove od valjka . Svitak gore i dolje pod kutom za najbolju pokrivenost . Nastavak preklapaju dok cijelo područje je premazan .
7 Primjena injektiranje za pravi pločice mogu biti neuredan . Faux mort je jednostavnokaput boje .

Dopustite primer vrijeme temeljito osuši .
Slikarstvo injektiranje
8

Otvorite neutralne boje boje , i temeljito promiješati . Kada seboja više nije pruge , sipati neke u novom bojom ladicu .
9

Izvadite primer valjka iz okvira , i zamijeniti ga sa svježim naslovnici .
10

Gurnite valjak kroz boje , povlačenjem natrag i naprijed za kaput valjak . Podignite valjak gore da vidi je li boje kaplje ili curi iz valjka . Ako je tako , guranje valjak naprijed-natrag u suhom području ladice za da se uklone neki višak boje . Valjak trebao biti zasićena , ali ne kaplje .
11

Roll boje na MDF ili iverice , pravo na vrhu suhe premaz . Preklapanje potezima kako bi izbjegli očite tragove od valjka . Svitak gore i dolje pod kutom za najbolju pokrivenost . Nastavak preklapaju dok cijelo područje je slikano . Srpski Srpski 12

Dopustite boje da se osuši prije nego što nastavite . Akosuši boja izgleda tanka ili zamrljano , slikati drugi kaput , i ostavite da se osuši . Ova neutralna baza će formirati svoje promašaj talog linije .
Omotavati trakom
13

Odredite pločica uzorak i veličinu pločica koju želite stvoriti . Opcije uključuju četvrtače , dijamanti, pravokutnika ili kombinaciju tih oblika . Za potrebe ovih uputa , mi ćemo koristiti 8 - inčni trgova kao primjer . Srpski Srpski 14

Izmjerite širinu MDF ili iverice mjerodavan centar . Nacrtajte mali olovkom crtu iznad mjerila kako bi označili mjesto . Srpski Srpski 15

Izmjerite i označite 4 inča sa svake strane središnje oznaka . Crtanje olovkom male linije iznad mjerila u povodu oba spots.These linije , 4 inča na svakoj strani središnje marku , stvorit će srednji stupac pločica .
16

Tear duljinu trake na protežu od vrha prema dnu ploče duž obje linije ste upravo obilježava svake strane centra. Ako je visina ploče je vrlo visoka , možda će vam biti lakše raditi s nekoliko manjih komada trake označiti područje . Čvrsto pritisnite traku protiv brodu .
17

dalje stvara paralelne linije trakom preko jeku cijele ploče , obilježavanje i snimanje na 8 - inčni intervalima .
18

Mark i trakaširine ploče , previše . Počnite u sredini i označiti 4 inča iznad i ispod središnje oznake za stvaranje središnji pločica . Nastavak obilježavanje i snimanje u obliku rešetke na brodu . i raditi svoj put do vrha i dna .

Slikarstvo pločica
19

zalizati sve dijelove trake . Svi oni trebaju biti čvrsto na mjestu prije bojanja sljedeći sloj .
20

Otvorite boju pločica , i temeljito promiješati . Kada seboja više nije pruge , sipati neke u novom bojom ladicu .
21

Izvadite staru valjka iz okvira , i zamijeniti ga sa svježim naslovnici .
22

Gurnite valjak kroz boje , povlačenjem natrag i naprijed za kaput valjak . Podignite valjak gore da vidi je li boje kaplje ili curi iz valjka . Ako je tako , guranje valjak naprijed-natrag u suhom području ladice za da se uklone neki višak boje . Valjak trebao biti zasićena , ali ne kaplje .
23

Roll boje na MDF ili iverice , pravo na vrhu neutralne boje . Preklapanje potezima kako bi izbjegli očite tragove od valjka . Svitak gore i dolje pod kutom za najbolju pokrivenost . Nastavak preklapaju dok cijelo područje je slikano .

Kako Antique bojati Kuhinja Kabineti

Painted kuhinja ormarića može se boji da odgovara bilo koji kuhinja dekor , miješanje u ostatku uređenje interijera koji će vam pomoći stvoriti cjelokupni izgled koji idete za . Osim ako taj pogled je prepun starina , u kojem slučajusvježe obojana vl

Více >