Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Faux Dovršavanje >> Content

Trikovi za omotavati trakom teksturirane Zidovi

Kad slikanje s teksturama, zidove , dodajući slikara traka na rubu susjednih površina može biti teško . Često su uspone i padove teksturi stvoriti mali prostor za boje pokrenuti niz . Izgled uzrokuje neujednačenu boje linije i izgleda neprofesionalno . Koristite nekoliko brzih boje trikove pravilne primjene slikarsku vrpcu glatko i ravnomjerno . Clear Coat

Smooth na svoga slikarskog trakom na susjedne površine . Nanesite jasnu sloj na bazi vode poliuretana ili glazuru s malim kistom na vrhu ruba boje i preklapaju na površinu zida . To stvara jasnu barijera i ne dopušta boje krvariti ispod trake .
Base Paint

Nakon svoga slikara traka je na mjestu za trim, četkom dlaka trim je boje boje . Slično jasnom kaputa tehnici , ako je bilo boje krvari kroz njega će odgovarati boju trim -a . Boje i oblici pečat preko ruba boje .
Popcorn Stropovi

zajednički problem boja dobiva čisti rez rub gdje je zid zadovoljava strop kokice . Uzmi plosnati odvijač i lagano struže unutrašnjem kutu stropa linije . Vi ćete ukloniti sve velike dijelove žbuke . Pričvrstite svoga slikara traka u sekcijama , a primjenjuju se neposredno prije slikanja područje . Čestovrpce neće dobro pridržavati strop i može pasti prije nego što možete slikati pokraj njega . Alternativno , izbjegavajte traku u potpunosti , i koristiti kutnu četka za izrezati u stropu linije .
Burnish

Anytime što vrijede slikarsku traku nedaleko teksturom zidova , sjaj vrpcu dobro . Koristite plastični kit nož , i čvrsto trljati vrpcu . Stara kreditna kartica je također dobro radi . Prije lakiranja blizini trakom , daju vrpce se brzo istrljati kako bi se osiguralo da je na mjestu i ne boje se zavući pod teksture zidu je .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1016060054.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.