Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Faux Dovršavanje >> Content

Slikarstvo promašaj Tehnike za Ocean mural

Faux slikarskih tehnika može se primijeniti na ocean - tematske muralima za teksture i vizualnih interesa . Većina promašaj tehnike koristiti kombinaciju lateks bojom u polu - sjaja , saten i ljuske jajeta , kao što su boje i nijanse promašaj tehnika glazuru . Također trebaju različite veličine četke, krpe , valjak četke, slikarski vrpcu i druge promašaj tehniku ​​alate . Balansirati cjelokupni izgled murala pomoću izraženije tehniku ​​oceana i suptilan promašaj tehniku ​​za nebo ili oblacima . Boja za pranje pranje

Boja jeslikarstvo promašaj tehnika koje možete koristiti da se bojite vodu i nebo . Ako želite koristiti dvije različite nijanse plave , odlučite gdje želite horizont za sjesti i podijelite na dva dijela zid ; boje u skladu s tim . Odaberite satena ili polu - sjaja nijansu plave boje i cijeli zid pomoću valjkom da se pripremite za murala . Nanesite glazuru s kistom u X -a oko 6 inča . Koristite vlažnu krpu omekšati potezima kista i nastaviti ga prijavljuje ravnomjerno kako bi se izbjeglo područja koja su svjetlije ili tamnije .
Spužva Slikarstvo

Spužva slikarstvo zahtijeva od vas da koristite dva boje , jedan za bazu , a jedan za brisanje spužvom . Ova tehnika je idealna za cloud postrojba ili pješčanim plažama , kada slikanje murala . Nakon što se bojite plavu osnovni premaz za nebo , koristiti paletu blues i bijelaca spužvom oblak uzorak na scenu . Dodaj slike , kao što su čamci, sirene , svjetionik , sunce kupača , kišobrane . Koristite spužvom dodati dubinu na područja koja zahtijevaju dodatno svjetlo i sjene .
Ocrnjuje

ocrnjuje ili krpa valjanje se može koristiti za stvaranje dubine i teksture na područjima u svom oceanu murala . Za šarolik izgled u valova na oceanu , koristite ocrnjuje tehniku ​​. Kao iu drugim tehnikama , prvo morate bojati osnovni premaz u vašem boji po izboru, te uvaljati krpu preko vrha pomoću promašaj slikarstvo glazura ili drugu nijansu boje . Koristite ovu tehniku ​​na vlastitu ili kombinirati ga s bilo kojim od drugih stvoriti ocean mural s dubinom .
Pucketati Slikarstvo

Pucketati slikarstvo zahtijeva dvije različite boje boje u kontrastne nijanse . Obično ,tamnija boja se nanosi ispod upaljača gornjem sloju . Lakši top coat će " pucketanje " pokazati kratki pogled u tamniju nijansu ispod . Iako možda želite izbjeći ovu tehniku ​​za veća područja u murala , on se može koristiti za izradu vizualnog interes za neke od manjih područja . Na primjer ; škrinja ilistari brod je uvelike poboljšana s ovom vrstom tehnike . Testirajte svaku tehniku ​​na posebnom brodu prije nego što ga je počinio na murala .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1016060210.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.