Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Faux Dovršavanje >> Content

Kako napraviti sprej pjena rock

sprej pjena ješiri izolacijski proizvod koji je namijenjen za korištenje u stambene i komercijalne aplikacije . Sprej pjena je kupljen u prikladnim za korištenje limenke koje imaju sprej mlaznica za praktičnu primjenu . Možete koristiti ovaj sprej pjenu napraviti lažni stijene za razne svrhe , uključujući i ukras , izložbama i školske projekte . Unutarnji okvir materijala će pružiti podršku za sprej pjenom stijene i smanjiti količinu pjene potrebnu za project.Things morat ćete Screenshot radnu površinu Screenshot, masni papir Screenshot stiropora blok Srpski Nož < br > sprej pjena
lopatica
spreju
Quick - set cement (opcija)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izaberite stan lokaciju za gradnju sprej pjena stijena . Postavite voštani papir na radnoj površini . Koristite voštani papir , jer će otpustiti iz prskanje pjene i zaštititi radnu površinu .
2

Stvaranje stiropora jezgru za prskanje pjene stijeni . Odaberite blokova stiropora i ljepila ih zajedno s građevinskim ljepilom . Pustite da se ljepilo postaviti za najmanje jedan sat prije nego što nastavite .
3

Postavite ljepljivu stiropora blok na masni papir . Izboriti grubi oblik za stijene s oštrim nožem , ili razmislite o korištenju električni nož za rezanje mesa za veće projekte . Ostavite grube i neravne rubove dodati realan učinak i osigurati veću površinu za prianjanje za prskanje pjene .
4

Nanesite sprej pjena na cijelu površinu stiropora. Radite brzo , kaopjena će se početi širiti i izliječiti gotovo odmah . Glatka pjene sa žlicom u stijeni obliku želite .
5

Dopustitesprej pjena se stvrdne i lijek za najmanje jedan sat . Dodaj realan boje i efekte na prskanje pjene rock s boja u spreju . Koristite crne, smeđe , zelene i sive , primjerice , dodati realan završiti na prskanje pjene stijeni .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1016060212.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.