Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Faux Dovršavanje >> Content

Slikarstvo promašaj Tehnike za Kuhinja Kabineti

Kuhinjski ormari izrađeni od drva ton može biti dosadno kuće koji vole kuhinje s puno boja . Dodajte malo boje za svoju kuhinju kako bi ga oživjeti ! Možete koristiti promašaj slikarske tehnike za dodavanje boje na svojim kuhinjskim ormarićima , štedi troškove nadogradnju svoje ormare i druženju u procesu . Pucketanje

Neki vlasnici žele da njihova kuhinja ormarića izgledati starije . Pucketanje jepromašaj slikarsku tehniku ​​koja se okreće površine od vaših kuhinjskih ormarića u ormare iz prošlosti . Pukotine na boje i pogled na premaz ( boje ) čini zapucketa ormari izgledaju kao da su u dobi kroz godine . Pucketanje medij sadrži tajni sastojak koji uzrokuje rupe da se pojavi u bojama . Za stvaranje starinski izgled u kuhinji , potražite bojom koja pruža pravi ton za ormare . Prije slikanja , možda ćete kupiti starinski komad za kuhinju , kao što krušnoj stalak ili samostojeće ormar , i slagala ormare s autentičnom završiti u starinskom komadu .
Nevolji Wood < br >

također možete postići dobi od drva izgled za kuhinjske ormariće . Prvo , trebat će vam dvije boje laka . Poddlaka mora bititamnije boje koja izgleda kao prirodnom hladu drveta . Boja završni može biti bilo koje boje , kao što su zelene metvice . Koristite brusni papir ukloniti neke od završnog sloja boje . To ostavlja dobi izgled , kao da jezavršni je istrošen s vremenom kako bi se otkrilo na drva ispod , alidrvo je stvarno tvoj tamniji kaput boje ispod .
Double - Process Strie < br >

možete koristiti dva sloja boje za stvaranje prugasti uzorak na kuhinjskim ormarićima . Ključ jesmjer brushwork ijednostavan alat ,strie kistom . Prvi sloj boje prolazi horizontalno s redovitim četkom , nakon čega slijedi uporabom strie četke u istom smjeru . Nakon što se prvi sloj osuši , primijenite drugu boju bojom koristeći vertikalne potezima , a zatim nanesite strie kist na isti način kao i prije . Više - glazura može stvoriti sjajni ili mat izgled za završiti . Ova glazura može biti čak irazličite boje od svoje izvorne boje . Vaši proizlaze ormari će imati dva ili tri zvona , proizvodnju starinski izgled .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1016060516.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.