Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Faux Dovršavanje >> Content

Svileni papir Zid Liječenje

Svileni papir neobičan površinu za zidove kada se kao promašaj završiti . Ova jednostavna tehnika je idealna za zidove koji nisu u velikoj formi . Dok mnogi ukrasne završi veličati nedostatke u površini , toaletni papir zapravo stvara nove površine na vrhu zidova . Nešto crinkled toaletni papir pruža teksturom površine , a zidovi mogu biti završeni u bilo bojom boja ili glazura . Dobavljači

toaletni papir promašaj završiti zahtijeva samo nekoliko običnih alata i materijala . Dekorativni slikari koriste na bazi vode staklenu okruženje, Kuća Slikarstvo kist , valjak i boje tavu . Rad je redovito toaletni papir , koji se može kupiti gdje god poklon zamotati je prodao . White toaletni papir je u redu ako namjeravate primijeniti kaput od zatamnjenog glazure ili boje u svoj tkiva papir promašaj završiti .

Priprema

Zidovi trebaju biti oduzeta pozadinu i bez prašine . Nije potrebno da se ispune rupe , kao što jetoaletni papir pokriva većinu manje nedostatke . Sjajne boje oduprijeti glazuru , takosjajnu površinu treba lagano izbrusiti . Kao i kod bilo koje dekorativne boje posao , trebali premjestiti namještaj s puta i štite podove . Oblijepite oko rubova zida čini za brži i uredniji procesa .

Primjene

folije toaletni papir prianjaju na zid premazan s glazurom medij . Svileni papir ima prirodnu tendenciju da se bora , ali možete podesiti količinu bora by skupljanje papira ili imajući to prilično ravna . Glaze brzo se suši , tako da je najbolje da ga primjenjuju u trake širine od tkiva listova s valjkom . Preklopiti toaletni papir nešto za potpunu pokrivenost .
Brtvljenje

mantil od glazura osigurava zaštitni pečat za teksturom površine papira . Uncolored glazura će otkriti boju toaletni papir . Zatamnjena glazura naglašava teksturu toaletni papir , jer okuplja u svojim crinkles i nabora .

Varijacije

različite boje boje i vrste promašaj završi primijeniti na tkivu površina papir u potpunosti promijeniti svoj ​​izgled . Čvrste neprozirne boje skreće pozornost na teksturu zidu je . Pranje u boji ili krpa nevolji promašaj završiti stvara suptilne varijacije boja . Šablone ponuditi još jednu priliku da se prilagodite svoje zidove . Glazura nad matrica dizajna za više prigušen slike ili primijeniti šablone na vrhu boje ili glazuru za bold učinak .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1016060676.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.