Postoji li neki Drvo parket koji je siguran za kupaonice korištenja

?Pravi izbor u drvo podnice može dodati eleganciju u svaku kupaonicu , a tu su irazne atraktivne šumi koje su dokazali sami otporni na uporni vlažnost , vlaga , a rizik od plijesni koji su zajednički za kupanje i tuširanje područja . Pluto parket

Cork jeelastičan , vodootporan drva da se osjeća toplo nogama na hladnim zimskim jutrima . Dok ten i nijanse smeđe i dalje najpopularniji izbor boja , možete naći pluteni podovi u raznim bojama . U većini slučajeva ,poliuretanska završiti se preporuča , ali pluto je tako prirodno vodootporna da je jedan proizvođač i opskrbljuje pluta podnice proizvod dizajniran za korištenje u tuš-kabinom .
Ipe parket

Ipe jelijepa čokolada boje tropska tvrdo da se osjeća toplo pod nogama , ali to je sve teže i više chip otporniji od mnogih keramičkih pločica . Za razliku od konvencionalnog drvene podove , Ipe je otporan na vodu , plijesni otporan i neće iskriviti , kopča ili istrunuti kada je mokro . Poliuretanska završiti će vam pomoći zadržati čišćenje jednostavna .
Meliorirana Pilana Parket

Vraćeni podovi dodaje rustikalni kvalitetu u kupaonicu , zahvaljujući vintage hrasta , jasena , oraha ili daske koje su začinjeni u stoljetnim skladišta , hotela, ili željezničkih potpornje . Izvorna građa potječe iz stare rasta šuma koji su proizveli gušći , hardier drvo s mnogo veće varijacije boja , nego moderne podnice . Poliuretanska završiti preporuča .
Konvencionalni Pilana Parket

ispravno instaliran i zaštićeno , mnoge iste tvrdog drva koje se koriste u ostatku kuće će biti pogodna za korištenje u kupaonica . Red hrast , javor , jasen , orah i neke vrste bambusa su prihvatljivi za kupanje područja , ali oni moraju biti zaštićeni od strane dva ili više sloja tvrdog poliuretana završiti .

Kako shvatiti dimenzije sobi u četvornih metara

Jedan od najvažnijih kućanskih mjerenja koje možete poduzeti jeprostor dostupan u svakoj sobi . Više prostorakući ima ,vrednije je na tržištu nekretnina . Također , znajući kvadrature prostorije pomaže s pregradnja projektima . Izračun kvadratura sob

Více >