Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Podovi i stropovi >> Content

Što jeKempas drvenih podova

? Sužava mogućnosti za podnice na tvrdo materijala je svakakoveliki korak prema pregradnja vaš dom , ali čak i ako znate što želite na vašim podovima , postoje tisuće različitih sorti drveta kako bi izabrali od . Kempas parket je poznat u svijetu podnice kao " egzotične " materijala kao što je prilično rijetka , a proizvodi se samo nekoliko globalnih korporacija . Ako razmišljate o KEMPAS drvenog materijala , te bi trebao znati osnove o tome što možete očekivati ​​od ovog materijala ako su ga odabrali za svoj dom pregradnja projekta . Boja

Kempas jecrveno - tonirana drvo koje može imati naznake narančaste ili žute do njega . To je tamniji od bukve , ali lakši od brazilske trešnje . Zrno drva je vrlo kompliciran , a to nije neobično vidjeti spiralni obrazaca na daskama . Kao i mnoge druge crvene napregnut šumi , Kempas je vrlo osjetljiva na sunce i da će potamnjeti tijekom godina nakon izlaganja suncu produžene kroz prozore .
Trajnost

Ako ste u potrazi za izdržljiv katu , Kempas je jedan od najboljih egzotičnih materijala možete pronaći. Kempas je teže od javora i hrasta , a samo je 20 posto slabiji nego Santos mahagonija (najteže drva dostupan za korištenje s poda ) . Kempas je vrlo otporan na ogrebotine , kao i da će stajati do teške prometne , uključujući i onu od kućnih ljubimaca . Kempas je , naravno, otporan na vodu štete .
Dostupnost

Zbog Kempas je klasificiran kao " egzotične " tvrdo , njegova dostupnost je točkicama . Ovo pitanje je pogoršano činjenicom da Kempas se uzgaja samo u Maleziji i Indoneziji . Samonekoliko proizvodnih tvrtki uvesti KEMPAS , tako pronalaženju lokalnog distributera za taj materijal može biti teško . Međutim , možete kupiti KEMPAS kroz online trgovac i koristite lokalnog izvođača kako bi ga instalirali kao Kempas nema nikakve posebne zahtjeve za instalaciju različito u odnosu na tvrdo .
Cijena
< p > Kempas drva obično košta $ 4 do $ 12 po kvadratnom metru kada kupiti pojedinačne okvire . Ako ste kupiti u rasutom stanju ( po paleti ) ,trošak se smanjiti dramatično . Zbog KEMPAS dionica zalihe brzo promijeniti , Kempas inflacija cijena će se pojaviti u skladu sa trenutnim dostupnosti . Ako vidite da Kempas je trenutno izvan svog raspona cijena , pričekati nekoliko mjeseci i ponovno provjeriti .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1016061369.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.