Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Podovi i stropovi >> Content

Ideje za Simulirani prostirke

rugs su šarene , mekana i dodati puno stila u sobi , međutim , postoje trenuci kada se koristi tepih jednostavno nije logično . Na primjer , stavljanje deka na otkriveni trijemu nijenajbolja ideja , jerdeka će se smočiti i izblijedjele . Tepih je ne dolazi u obzir , ako jeopasnost da netko u kolicima ili hodalicu . Ako želite da se boje i sobna definiciju datepih daje , ali ne žele stvarnu tepih , izaberite simulirani tepih . Crijep

pločica se posuditi i na simuliranim prostirke , jer ste vi ili vaš pločica instalater može lako nokautirati tepih veličine uzorak na podu s pločicama . S pločica postoji toliko mnogo opcija , od klasičnih crno- bijele dame da svijetle, šarene pruge . Pločica , bilo keramike , porculana , kamena , stakla ili linoleuma , dostupan u raznim veličinama, bojama i oblicima . Vaše mogućnosti su ograničene samo svoju kreativnost .
Paint

Ako vaši podovi su drvo ili beton , možete slikati " tepih " izravno na podu . Koristite slikarsku traku za stvaranje granice i pruge , ili se bojite solid - boje sag na podu i slobodnom rukom u delikatnim detaljima poput ptica , cvijeća, voća ili Paisley uzorkom , pa čak i resama na rubovima . Koristite šablone , ako se ne osjećate sigurni o vašem slobodnom rukom slikarstva .
Stain

Drvo i betonski podovi također može biti obojen . Izgled je suptilnija od boja , ali još uvijek donosi dosta stila i pomaže razgraničiti sobu . Koristite slikarsku traku za stvaranje geometrijskih uzoraka , kao što su čekovi, prugice i granica . Morate koristiti drvo mrlju na drvenim podovima i betonski mrlja na betonskim podovima .
Postignuti beton

gornja površina betonskog poda može biti postignuto da joj izgled od tepih . Bodovanje ječin rezanje utora u betonu , što u biti privlači linije na podu razbiti velike prostranstva poda i dodati vizualni interes u sobu . Možete postići konkretno izgledati kao otirač s granice, dijamante , čekovima ili drugim uzorcima ili oblicima . Ako vam se sviđa , možete obojiti različite dijelove postigao podu ili ga držati sve jedna boja .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1016061439.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.