Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Podovi i stropovi >> Content

Što Veličina području deka treba koristiti u što veličina sobi

? Površina rugs može biti skupo, glavni dizajn izjave u sobi ili ćudljiv , razigrani izjave kupljene na veliki okvir trgovinama ili online . Veliki području deka često diktira sobu dekor stil , raspoloženje i shemu boja , tako da je važno kako bi se osiguralo sag je ispravan položaj i veličinu . Nakon nekoliko jednostavnih smjernica će pomoći da se izbjegne dizajn katastrofe . Veličina sag

Ako jedan tepih je da se može koristiti za cijelu sobu ,standard je ostaviti 12 do 24 centimetara katu izložene na obodu sobi . Tradicionalna ili klasična dekor ukazuje na značajniji području deka ; suvremeni dekor će ugostiti manji tepih .
Oblik sag

prostirke su obično pravokutnog oblika i dizajnirani u "Portret" stilu , s dizajn trčanje gore i dolje duljina sagu . Akotepih je stavljen u pravokutnom prostoru na katu ,oblik portret odgovara obliku pravokutnog područja .

Ako jedno područje tepih je da zauzmu čitav prostor na podu , njegov oblik trebao ličiti na oblik soba paširina izložen podu oko saga je dosljedan . Ako je soba je trg ,tepih bi trebao biti trg . Akoje soba pravokutna ,tepih bi trebao biti pravokutni . U sobi 20 metara od 20 metara ,području deka treba biti 16 metara sa 16 metara . U sobi 20 metara od 18 metara ,području deka treba biti 16 metara za 14 metara .
Više od jednog Rug

Umjesto da jedan veliki tepih podna zida do zida , nekoliko manjih tepiha može se koristiti za definiranje dijelove sobi ; u ovom slučaju , jedna deka treba uzeti središnjoj pozornici i bitinajveći . To će bititepih zauzima najvažnije mjesto u sobi : . Ispred kamina ili ispod glavnog krevet , primjerice

Rug Veličine za definiranim područjima
< p > Ako se koristi više od jednog području deka u sobi , svaka deka treba definirati poseban prostor , a sav namještaj u taj prostor treba vizualno usidren na području tepih . Prednje noge na kauč treba odmoriti na području tepih ; Tepih treba proširiti istu udaljenost na obje strane sofe kao što to radi ispod kauča . U blagovaonici ,područje tepih trebao produljiti pokraj stola i stolica , kada su stolice su u izvučenom položaju .

U spavaćoj sobi ,vodoravno postavljena području deka , ili onaj čije je najdulji rub je postavljen okomito na dugom rubu kreveta , trebao produljiti najmanje 24 centimetara na svakoj strani , a na podnožju kreveta ; okomito postavljen području deka , ili onaj koji je postavljen tako daduža krevet je paralelno s dugom rubu saga , možda morati biti uravnotežena s dodatnim komad namještaja na kraju kreveta , tako da jeizložena tepih je jednaka u širini cijelog kreveta .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1016061448.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.