Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Podovi i stropovi >> Content

Gubitak boje od drvenog poda po sagu

Površina rugs su utkane u povijesti čovječanstva već tisućama godina - toliko dugo , u stvari , znanstvenici nisu sigurni kada su se prvi put pojavili . Oni su vjerojatno višenamjenski životinjske kože u početku, ali onda su se kasnije izrađene od tkanih trave . Oko 2.000 godina prije Krista , azijske nomadski narodi počeo izradu sagova u većem broju ; u tom procesu , Mongoli su izmislili gomila tepihe , a Perzijanci okrenuo deka tkanja u umjetničku formu i dalje poštuju u 2011 . Prednosti prostirke

Kad prostirke pravilno zbrinuti, oni pružaju umjetničku ljepotu bilo boravak . Ručni zamršen vune i svile tepisi, izrađeni na isti način drevni perzijski tepisi su bili , samo su neke od najvećih dostignuća u tekstilnoj umjetnosti . Međutim , jeftinije pamuka ili sintetičkih tepisi nude ljepotu , kao i za izolaciju poda i zaštitu za sagove i tvrdu površinu kata , kao i tvrdo . Oni su lako kretati , a većina su lako čisti .
Gubitak boje zbog male

Iako bi to moglo biti teško zamisliti svoje drveni podovi dobivanje opeklina , svjetlo streaming iz prozora ih može oštetiti . Drveni podovi su izrađeni od prirodnih materijala koji blijede s izlaganja ultraljubičastom zračenju . Kad prostirke su postavljeni preko drveta - posebno u prostorima koji primaju puno prirodnog svjetla - ali ne često rotira ,drva ispod može promijeniti boju u odnosu na okolne šume . Da biste to spriječili , koristite prozor tretmani i rotirati tepihe redovito .
Gubitak boje Od bojilima

Površina rugs su obojena ostvariti svoje uzorke boja . To se obično radi primjenom prirodne ili sintetske boje da pređe prijetepih je utkana . Međutim , neke od ovih boja može pijavica kroz na kat ispod , pogotovo sa siromašnijim kvalitetne stvari . Ove boje može biti teško otkriti ; Vlasnici tepih obično ne provjerite ispod svoje prostirke svaki dan , a to može potrajati jer se boje za prijenos na podu . Korištenje tepih jastučić može pomoći spriječiti ovu štetu drvenih podova .

Diskoloracije od trošenja i habanja

Tijekom vremena , drveni podovi gube završiti slojeva i početi prikazivati ​​trošenje od ukupnog prometa . Neparni obrasci nositi se stvorio u tim podovima kada prostirke nisu često okretati , jerdrvo ispod prostirke dobi sporiji od drva nisu zaštićeni od strane prostirke . Rezultat je šahovska obezbojenja . Da biste to spriječili , koristiti istu metodu za sprečavanje oštećenja od sunca : okretati , okretati , okretati

.
od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1016061449.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.