Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Podovi i stropovi >> Content

Tehnike nanošenja Finish za Parket

Parket su dalekonajpopularniji dom podnice , pogotovo u dnevnoj sobi . Tvrdo podovi su izdržljivi i pružiti dom dojam elegancije , bilo da je strip , daska ili parket . Dorada Parket treba vremena i strpljenja , ako želite završiti na trajati i izgledati profesionalno , aliprojekt je vrijedantruda . Čišćenje

Započnite završetka svoj tvrdo pod dajući dobar čišćenje . Vakuum temeljito , i obrišite ga dolje s drvenom podu čistač , dostupno na tvrdo podnice ili home poboljšanje dućana . Kupnja tvrdo pod grimase , koji izgleda kao grimase prašine , ali ima kraća vlakna . Ovo je mora imati da bi se podovi izgleda kao nova . Ne koristite ulje sapun ili vode , kao što može izazvati oštećenja na daskama . Screenshot Screenshot Screenshot pijeska
Kad brušenje tvrdo pod , promjena papirom često

Brušenje tvrdo pod je važan korak u završnu ili obnove Parket jer pomaže sa prianjanje mrlja ili boje . Ako ste obnove poda , brušenje uklanja stare mrlje i glatka mjerila i ogrebotina .

Ako nemate podno Sander , iznajmiti jedan iz trgovine hardvera ili parket trgovine . Većina trgovina zahtijeva depozit , a mogu vam naplatiti za papirom

Sand Parket najmanje tri puta . ; prve razine brušenje podova ,drugi brušenje uklanja hrapavosti itreće brušenje zaglađuje kat kako bi bila spremna za primjenu mrlja ili boje . Započnite brušenje u jednom dijelu na vrijeme , pomicanjem Sander s lijeva na desno . Pobrinite se da se preklapa s prethodno brusiti područja . Nanesite svijetlo - brusnim papirom na brusilicom za početak , u pravilu 36- borbenost . Nanesite teže borbenost na prethodno završenom podu akomrlja neće doći .
Stain
Drveni pod mrlja dolazi u različitim bojama drva

Nanesite drva uređaj prije nego što vrijede mrlju . To će pomoći spriječiti blotching i neravnine boje . Nanesite mrlju , ako vam je draže određenu boju za svoje tvrdo etaže . Nanesite mrlju u kut četkom rezati po rubovima , a zatim koristiti lambswool aplikator za primjenu mrlju na ostatak vašeg poda . Stisnite mrlju aplikatora kako bi se izbjeglo lokve , a primjenjuju se čak i kaput od mrlja na podu .

Očistite višak bojila pomoću čiste krpe umočene u mrlju , a zatim obrisati višak . Mrlja rubove oko podu , koristite ovu metodu , ili ispunite sprej bocu s mrljom i sprej na rubovima . Osim ako želitekat izgledati boje , ne vrijede više od dva sloja . Dopustitemrlja da se suši najmanje 12 sati prije nanošenja pečat .
Poliuretana
poliuretanska završiti pruža lijep sjaj za Parket

. Poliuretana jepopularna obrada za tvrdo kata jer je izdržljiv i dugotrajan . Vlage - lijek poliuretanska outlasts redovito poliuretana , ali ima jake pare . Uvjerite sepodručje koje se radi u vrlo je ventilirana . Nanesite poliuretana s grimase aplikatorom ; trebate tri aplikatore za tri sloja poliuretana .

Ulijte poliuretana u 5 - galon kantu i potopiti aplikator . Započnite u kutu sobe najdalji od izlaza i rada u 5-noga po 5 - noga području u isto vrijeme , pomeli s rezervom drva . Nanesite malo pritisak na aplikatorom na prvom prolazu ,malo manje sdrugom i gotovo bez pritiska za konačni prijevoja . Uvijek pridaju čistu aplikator sa svakim kaput . Omogućujuda se osuši preko noći poliuretanske ili najmanje 16 sati . Koristite 220 ​​- brusnim papirom s kesten jastuk i pijesak između završi , čišćenje i letanja nakon brušenja prije primjene dodatnih kapute .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1016061524.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.