Europska vs . Tradicionalni Kabineti

europski ormari znatno varirati od tradicionalnog ormara poznatih Amerikanaca . Instalacija i cjelokupni dizajn , kao i izbor boja i hardvera , sve se razlikuju . Europski ormari su postali mainstream u nekim modernim i suvremenim zbivanjima i njihova popularnost je narasla s pojavom trgovaca, kao što je IKEA . Instalacija

fizičkog postava i ugradnja europskih ormarića je jedan od glavnih područja , za razliku od tradicionalnih ormarića . Europski ormari imaju svoje ovjesa i podršku hardvera koji čini lakšim za instalaciju . Oni također imaju tendenciju da se njihov cabinetry s njima kad su u pokretu pa su ormari su priključeni na pult u odnosu na zid . Američki cabinetry je preuzeo na estetskom izgledu europskih ormara , ali vlasnici nisu uzeli na fizičkoj postava ormarića .

Paint i mrlja

europski stil ormare dolaze u bojama , a ne samo mrlja , i raditi bolje s retro i suvremene stilove . Ovi ormari često imaju vrata , ali neki imaju otvorene lica koja potiču minimalistički stil života . Europska cabinetry moglo se naći s jasno ili mutnog stakla različitih potpunosti s punim drvenih vrata tradicionalnih ormarića . Tradicionalna cabinetry se naći u nijansama trešnje i mahagonija , kao i ostakljena ili premazani bora i svjetlo smeđe javora .
Hardware

hardver je suvremeniji i u materijalima , od plastike do nehrđajućeg čelika na europskom cabinetry . Povijesno gledano , Europska hardver bio plastični laminat s glatkim linijama ; to je napravio snažan dojam. Tradicionalna cabinetry ima mesinga i pozlaćeni hardver kao i drvo . I europski i tradicionalni stil cabinetry značajka Chrome u retro - nadahnut spaces.The zglobovi , vrlo vidljivo na Europskom cabinetry , nisu vidljivi ili jedva vidljive na tradicionalnom cabinetry . U skladu sa stilom , dizajneri i kuće imaju tendenciju da imaju više zabave i uzeti više rizika s Europskom cabinetry hardvera .
Dodatni Razlike

Tradicionalna cabinetry ima običan interijera , bez dodatni organizacijskih sustava , dok su europske cabinetry ima šarene , ali funkcionalne interijera . To je popularna vidjeti ugrađeni jelo organizator ili ploča organizacijski sustav u europskim ormarima . Ova vrsta , zbog svoje prirode, bez okvira , manjih je dimenzija veličina kao što je tipično za razvijene manjih smještaj u velikim gradovima . Tradicionalna cabinetry ima više prostora jer povijesno je razvijen za obiteljske kuće .

Savjeti o Stavljajući orhideje u corsages

Orhideje može se koristiti za izradu fantastične , egzotične kite cvijeća . Bilo da su namijenjeni za ručni gornji dio ženske odjeće , boutonniere ili spreja biti zabodena u haljinu ili bluzu , orhideje će lijep dizajn elemenata za bilo cvjetni aranž

Více >