Što Cvijeće može ugovoriti s Suncokreti

? Velike , svijetle suncokreti sudramatični primarni žarišna cvijet u cvjetnim aranžmanima . Zbog svoje veličine i boje , cvijeće koje prate suncokreta u dogovorima je potrebno dopuniti , ne natjecati ili zasuti , suncokreta . Boja cvjetova se odlučite ići sa suncokretima je važnija od vrste stvoriti vizualno ugodan cvjetni aranžman . Ostani sa žutim temu ili dodati jedan, dva ili tri različite boje cvijeća nadopuniti i isticanje suncokreta u svom aranžmanu . Žuta

Odluka da ostanu s žute boje cvijet sheme za svoj aranžman će stvoriti klasik, sofisticirani izjavu te je idealan za svečane prilike . Za više zanimljivih aranžmana , odabrati svoje žute cvjetove u različitim nijansama žute, svjetlo u mraku . Žuti cvjetovi koji naglasak suncokreti su zijevalica , krizanteme , tratinčice , goldenrod , ljiljani , ruže i forsythia .
Blue

Kombinirajući plave cvjetove sa suncokretima akcenti veliki cvijet i može stvoriti upečatljiv visoki kontrast aranžman . Tamno plava cvjetnice šiljci delphiniums , statice , lupine ili šarenice ističu bogate žute tonove suncokreta . Svjetlije nijanse plave lavande, prvostupnika gumbima, scabiosa , katastrofe i sweetpeas dati mekši izgled . Kombinirajte tame i svjetla sa suncokretima i drugim žutim cvjetovima za potpuni dogovor s ugodnim elemenata .
Red

crvena i nijanse crvene , narančaste do uključujući ružičasta , dodaju suncokreta izvedeš bogatstvo obje boje suncokreta i crvenim cvjetovima . Roses , penstamon , zijevalica , tratinčice , tulipani i ljiljani su dostupni u širokom rasponu nijansi i kombinacija crvene i narančaste . Red , hrđe i naranče daje suncokreta u svom aranžmanusvijetle i žive izgled . Plavo - crveni cvijeće i nijanse ružičaste , od svijetlo ružičaste do duboko tamnocrvena , će ublažiti i isključivanje žutilo suncokreta za osjetljivijim dogovoru .
Green

možda niste smatra pomoću zelene boje cvijeća u bilo cvjetnim aranžmanima , ali kada je u kombinaciji sa suncokretima , zeleno cvijeće dodati eleganciju i napraviti dramatične izjave . Slično kao i na sve žute monokromatske boje teme , žute i zelene mješavine i međusobno nadopunjuju dobro . Krizanteme , tratinčice , orhideje, gladiola , azijske ljiljane i Zvona Irske su dostupni u zelenoj ili zelene primjesa i pomiješati sa suncokretima lijepo u cvjetni aranžman .

Kako sačuvati pada lišće s glicerinom

Ne dopustite jesenski bujna show boje postalanestalna memorije - donijeti neke pada lišće u kući i držati ga svježe pomoću glicerin . Glicerin , nazivaju glicerol , je bezbojan , bez mirisa , gusta tekućina koja je dostupna od ljekarnama . Lišće koje

Více >