Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> cvjetni dizajni >> Content

Cvjetni Pjena odlučivanja

Cvjetni pjena je dostupna u mnogim oblicima i veličinama , uključujući i trg , krug i ovalnog oblika , kao i male, srednje i velike. To obično se mogu naći u bilo zelene ili bijele boje , kada se koristi za umjetne cvjetnih aranžmana , ali druge boje može biti kao dobro . Cvjetni pjene mogu biti proizvedeni od strane tvrtke ili čak možete napraviti sami , s pravim sastojcima . Vrste

Suhi , tvrdi cvjetni pjene - izrađene od plastike - samo je jedna pjena proces dostupna cvijeća i uređenje industrije i potrošača proizvodnje . Možete napraviti svoj vlastiti pjeni tekući cvjetnu pjenu , što je dobro. Prednosti tekućeg proizvoda preko suhe i tvrde pjene su manje zahtjeve za pohranu prostor i mogućnost za stvaranje pjene koji odgovara bilo veličinu spremnika i oblik , bez potrebe za rezanje konačni proizvod da stane .

Pjene sastojci

čvrste plastike , u obliku malog smole granule poznat kao polistirena , jeključni sastojak koristi kako bi suhi , tvrdi cvjetnu pjenu . Aditivi mogu biti uključeni u proizvodnom procesu ipjenilo dodaje kako bi se pjenasti taljenja materijala . Poliuretan jeglavni sastojak u tekućem pjene , uz kaljenje agenta
Dry Hard Pjena Proces

polistiren smole granule su ulaz u utiskivanja stroj . - - sličan ekstruderom koristi za proizvodnju poliestera tepih - kako bi se rastopiti , tvrde , plastične kuglice u lijevati proizvoda . Toplina i tlak unutar uređaja , zajedno sa svim aditivima koji se koriste i za sredstva za ekspandiranje , topi granula polistirena ih pomiče u tekućem obliku u kalup ili umiru unutar stroja . Granule se zatim oblikuje u željeni oblik i prošivena po potrebi .
Tekućim pjene Postupak

Prema Master pakiranju , tekući cvjetni pjena stvara kada se pomiješa s poliuretan kaljenje sredstvo , za proizvodnju tekućine . Tekućina , jednom oblikovati sa kaljenje agenta je bocama i prodaje potrošačima za upotrebu samostalno . Tekućina se širi u obliku pjene nakon stavljen u drugu posudu , punjenje pjenom točnu veličinu i oblik predmeta koji ga sadrži . Možete kupiti ovu vrstu pjene u 1 -, 5 - i 55 - galon kontejnera . Pohranite ga u čvrsto zatvorenim posudama koje su smještene u područjima koja imaju minimalnu temperaturu od 65 stupnjeva , ali ne prelaze 90 stupnjeva F.


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1016009638.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.