Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> cvjetni dizajni >> Content

Cvijeće To ide dobro s Školjke

Blend svijetle boje cvijet s hrskav bijele školjke za zapanjujući kontrast ili kombinirati nježnim pastelnim cvjeta sa školjkama u nijansama ružičaste i smeđe prirodne za cvjetne aranžmane , centerpieces ili buketi i boutonnieres . Koristite školjke različitim teksturama i veličinama uz jednu vrstu cvijeta ili istaknuti jedan stil granata među različitim cvjetovima . Za zanimljivim kombinacijama boja , korištenje umjetnog cvijeća i boje ili obojene školjke . White Cvijeće

Kombinirajte soft rumenilo i bež tonovi školjke s punim bijelim Ranunculus , vlasulje i Stephanotis za nježan i lijep aranžman uvećanu biserne sprejevi i vrpcom . Bijeli ljiljani i off - bijele ljuske pomiješana sa starinskom čipkom i vintage broš stvoriti zanimljiv buket za mladenku , a eksplozija kupusa ruža i Ranunculus kombinaciji s bebe dah i mjestimice s malim ljuskama u različitim nijansama činiaranžman dinamičniji .
svijetle boje na

Usporedite ispranu tona školjaka s bogatim nijansama tigar ljiljanima , zinnias, mame i hibiskusa za tropska stilu buket s naglaskom prateći vijencima cvijeća i alge . Gudački male školjke na vrpce ili kabel i koristiti kao zamotan pribor u centerpieces i drugim aranžmanima , ili koristiti slomljene školjke ispuniti vaze i sakriti cvijet stabljike u centerpieces . Provjerite boutonnieres ili kite cvijeća iz jednog cvijeta s malom ljuske na bazu .
Monokromatski aranžmani

Pink , narančasta ili crvena aranžmanima raznih cvjetova , s naglaskom sa školjkama u različitim oblicima i veličinama , stvara moderan aranžman za dom ili stranačke dekor . Koristite male cvjetove čvrsto povezane stvoriti pomander učinak i drže konce školjaka vise od baze cvjetnih pupova . Mix nijanse narančaste i crvene ili ružičaste i crvene za varijacije crno-bijele i kontrast s tamnim crnim ili crnjkastim - smeđe školjke .

Umjetni školjke i cvijeće

obojen školjke i svile cvijeće stvoriti gotovo neograničene paletu za boje i aranžmane . Plava ruža , koje ne postoje u prirodi , uparivanje s limeta zelena školjke i morske zvijezde za suvremenom aranžmanu u narančastom vaze ili posude . Rasporedi školjke i cvijeće zajedno u duginim lukom za sredinu u glavni stol i napraviti manje verzije za naglasak stolova . Umjetnih boja za školjke i cvjetovi znači ne postoji ograničenje na kreativnom kutom od dogovora .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1016061658.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.