Biljke za zid vaze

Dok zid vaze čine zanimljiv dodatak dekor vašeg doma , ponekad našli pravu biljku staviti u te vaze je zamorno . Potražite biljke koje neće staviti na zid , kao cvijeće će učiniti , ili one koje su prevelike ili premale za kontejner . Također , tražiti biljke koje rade dobro s niskim iznosima svjetlosti odvaza ne mogu biti smješteni na zidu nasuprot sunčanom prozoru . Ivy

Ivy jedobra biljka staviti u vazu koja visi na zidu . Ivy nema cvijeća koji će se staviti na zid i gubljenja boje ili ostaviti tragove latica . Osim toga , možete treniratibršljan rasti gdje ga želite . Ako želitebršljan ogrnuti dolje preko vrha vazi , onda jednostavno ga pustiti . Ako želite da rastemalo jači , ali nije kvaka na zid sa svojim viticama , stavite tanki bačvi unutar vaze i zamotati uzgoj vinove loze oko njega . Voda svoje bršljan biljke jednom tjedno da bi ih u potrazi zelena i zdrava .
Peonies

Iako ne možete posaditi cijelu božur u zid vaze , još uvijek možete uživati ​​u njihova ljepota i miris u vaš dom bez konzumiranja vrijedne prostore tablice . Ovisno o veličini vašeg vaze , rezstabljike cvijeća , tako da su oko 3 cm viši od vazi . Dodajte svježe vode i oko žlica šećera kako bi se produžiti vijek trajanja cvijeća . Zamijenite cvijeće kad počnu venuti .
Violets

Plant neke bijele ili ljubičaste ljubičice u vašem zidu vaze dati svoj ​​zid kako dašak zelenila i boja . Ljubice ne rastu izvan kontrole , kao i neke druge biljke bi. Pobrinite se da daju svoje ljubice dobru drenažu dodavanjem neke kamenčiće na dnu vaze . Voda svoje ljubičice otprilike jednom tjedno ili kad god je tlo osjeća suha . Ne Overwater ljubičica ili će umrijeti . Koristite puretinom Baster zalijevati svoje ljubičice bez nered i kontrolirati količinu vode koju im je dati.

Zumbula

zumbula dodati senzaciju u svakoj prostoriji koja ima zid vaze . Ovi cvjetovi stoje ravno sa svojim debela , jaka stabljike , koja im je dobar izbor za vaš zid vaze čini . Nađi već pokrenuo zumbula u svojim lokalnim trgovinama vrt u proljeće ili posaditi lukovice na svoju ruku . Ako želite posaditi lukovice na svoju ruku , početi ih u drugom loncu dok se ne pojave mladice . Presaditi lukovice u zidnu vazi gdje mogu završiti rastu i cvatu . Ako ne želite da se zapravo biljka zumbula u zidnu vaza , možete staviti neke rezanog cvijeća u običnom vodom u zidnu vazi umjesto.

Kako Operite umjetnom Tree

Ako imate umjetno stablo u svom domu koji je ozloglašen za hvatanje prašine , nema potrebe da se dodvoravanje na misao čišćenje svaki maleni list rukom . U stvari , možete očistiti nekoliko umjetnih stabala u isto vrijeme , bez potrebe da koriste vak

Více >