DIY : Inverted falta Prozor Liječenje

Prozor tretmani mogu dati svoj dom osjećaj topline i udobnosti . Pored pružanja potpis na svoj dizajn stil , prozor tretmani mogu pomoći zadržati toplinu tijekom zime i hladnog zraka u ljeti . Preokrenut plisirati prozor tretman - tzv obrnuti okvir falta - jeprepoznatljiv izgled koji možete napraviti sami dok vi mjerite pažljivo i šivati ​​ravnu crtu pregled, što vam je potrebno
Zavjese tkanina .
Lining tkanina pregled mjernoj traci
škare
plisiranju trakom
igle
Igla
nit
zavjese kuke
zavjese štap pregled zavjesa konop
pregled Upute Screenshot 1

Izmjerite širinu vašeg prozora , a zatim udvostručiti ukupno . Kada ste izradu nabrane prozor tretmani morate dva puta koliko tkanina širine prozora . Vaš gotov proizvod će bitiiste širine kao prozor , ali to započinje dvaput širi .
2

Stavite zastor tkaninu na ravnu površinu, kao što je stol ili na pod . Položite obloge tkanina na vrhu zavjese . Desna strana obloge treba biti okrenuta prema gore . Pin dva komada zajedno i šivati ​​oko dna i strane zavjese .
3

Okrenite zastor nad i preklopite gornji rub prema dolje 2 inča i šivati ​​ravno . Pin vrh zavjese svakih 12 inča . Na svaki pin , izmjerite jednaku količinu tkanine sa svake strane da bi falta . Pinch tkaninu prema dolje s obje strane da se formira falta i koristiti igle držati nabor na mjestu . Šivati ​​rubove falta , pazeći vaša poruka ne prikazuje u ispred zavjese . Uklonite igle kao što šivati ​​.
4

Cut svoj plisiranju traku , tako da je 1 cm širi od ploče prozora tretmani na obje strane . Šivati ​​plisiranju traku na stražnjoj liječenja prozora , oko 6 cm od vrha . Provjerite jeste li šivati ​​obje gornje i donje rubove trake . To će učiniti sigurni da ne dobijete na putu džepova nakonnabor je završena .
5

Stavite svoje zavjese kuke u džepovima nastalih plisiranju trakom . Stavite drugi kraj kuke na šipke zavjesa i vezati zavjese leđa s zavjese užeta .

Izrada zahvalnosti dekoracije s kukuruznim - on-the- Cob

Umjesto odlaska u kovit pokušava dobiti svoju kuću u potrazi svečani ove godine , donijeti neke zahvalnosti njuh za vaš dom s kreativni i jednostavan za napraviti klipa ukrase . Kukuruz donosi jesen unutra jer izvlači i naglašava druge boje u svoj od

Více >