Kako objesiti čarape Iz String na Mantel

Kad su praznici svitak okolo , morate pronaći atraktivan način za prikaz one božićne čarape za djecu i unuke . Možete stvoriti privlačan prikaz iz godine u godinu vješanjem one čarape na uzici priključen na svoj kamina . Ljepota koristeći niz je da možete dodati i ukloniti čarape kad god želite . Kad rođaci niste vidjeli u neko vrijeme pada , možete jednostavno dodati čarapu i držač u nizu , a vi ćete se postaviti za divno slavlje . Pregled, što vam je potrebno pregled Mjerenje traku
Nokti pregled Hammer
čarapa vješalice pregled škare
Upute
1

Izmjerite svoj ​​mantel s kraja na kraj . Izrežite ukrasni string na pravilnu duljinu , koji bi trebao biticentimetar ili dva više od kamina .
2

Pozicijaukrasne nokte pod kutom na jednom kraju svog kamina . Podignite noktiju , i stavite uzicu ispod nje .
3

Hammernoktiju kroz niz dok čvrsto drži tetivu na mjestu . Ako želite , koristite čavao s ukrasnim glave .
4

Produžiti niz na drugi kraj kamina , a položaj čavao , kao što je na drugom kraju kamina . Držite string kao napeta kao možete tako da čarape ne klonuti kada ih objesiti . Funta čavao kroz niz dok se drži tetivu sigurno .
5

Isječak višak string na svakom kraju kamina . Pričvrstite držač čarapa svakom čarape želite objesiti . Tada objesiti svaki držač čarapa na žici . Postavite svaku čarapu na žici .

Kako to Škripac Rope Light

Za vrijeme blagdana , mnogi ljudi objesiti ukrasne , blagdanska svjetla na drvetu ili na obodu njihove imovine . Oni su također poznat kao konop svjetla . Budući da se oni koriste na godišnjoj razini , a povremeno visio vani , za vrijeme neke od najg

Více >