Kako Haljina tablicu za Božić

Božić jevrijeme za dobivanje zajedno s voljenima . To je takođervrijeme za stranke i home- kuhani večere . Dressing stol za Božić stvara dobrodošlicu i svečani izgled . Postoji bezbroj predmeta i tema koje možete učiniti . Pregled, što vam je potrebno pregled stolnjak
tri ljekarne staklenke pregled Pine čunjeva pregled srebrnom pladnju
Čaše
Two staklene zdjele
Božićni ukrasi lopta
zavjetne svijeće pregled Glitter sprej ( po izboru)
upute
upute Screenshot 1

Stavite stolnjak na vašem božićnom stolu . Stolnjak u crvenoj i zelenoj , ili u boji koja koordinira s priborom u drugim bojama se koriste na stolu , jedobar izbor .
.
2

Ukrasite stol s ljekarne staklenke i borove kukova . Koristite tri ljekarne staklenke . Ispunite svaki s borovom kukova , koristeći onoliko koliko vam je potrebno da ih popuniti . Postavite ih na sredinu stola .
3

Zaslon vinske čaše na pladnju . Sjajni , srebrni pladanj dodaje elegantan izgled . Čaše u crvenoj i zelenoj izgled Festive na srebrnom pladnju .
4

Mjesto staklenu kuglu ukrasi u staklenim posudama . Koristite nekoliko boja , ili staviti u jednu boju za dramatičan učinak . Koristeći samo zlato , ili samo srebro , izgleda svečano i elegantno .
5

Dodaj unscented zavjetne svijeće na vaš stol . Koristite svijeće u zlatu , zelene , crvene i bijele . Dodaj dodatnu živost prskanjem svijeće sa svjetlucavo .
6

tie vrpce u crvene i zelene , ili u nekoj drugoj boji po vašem izboru , na ručku srebrni.

Kako programirati Božić Svjetla glazbu

glazbeni - sinkronizirani Božić svjetlo zaslona učinit će vašu kućuzvijezda susjedstvu za vrijeme blagdana . To možete učiniti na nekoliko različitih načina . Izgradnja vlastite kontrole svjetlo jeopcija , ali ako nemate veliku elektrotehnike i račun

Více >