Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor planiranje >> Content

Kada se uzgaja Djeca Povratak u gnijezdo ...

Nakon vaša djeca napuste dom , to je vjerojatnije da ste spakirali trofeje i plakate o zid i pretvoriti svoje spavaće sobe u ured , šivaoni ili čak gostinjsku sobu .
Kadodrasla osoba dijete vraća živjeti s vama ,borba za prostor i udobnost mogla pojaviti , previše . Nekoliko štede prostor tehnike koje ne uključuju emocionalnu bitku ili skupi dom prepraviti može pomoći olakšati prijelaz za sve .
Zaštita i granice
Svi smo odrasli sada , tako da se poštuju pitanja privatnosti i rasporede ( photo : David Sacks /Lifesize /Getty Images )odrastao dijete povratka kući može izazvati pomutnju emocija za cijelu obitelj . Jasna očekivanja i komunikacija , uz definiranje prostora i granice , mogu pomoći obitelji prilagoditi na ono što se čini kao povratak u prošlost , ali je , u stvarnosti ,cijeli novi ballgame .
Prije kutije su nespreman , važno je da uspostaviti odvojena područja životnih dopustiti za privatnost , kaže John Duffy , Chicago - based obiteljski terapeut i autor knjige " dostupnih roditelja . "
" Zaštita postajeveći problem sada , za oba roditelja i odrasle djece , nego što je bilo čak i prije nekoliko godina ", kazao je Duffy . " Svi su oni , nakon svega , odrasli sada . "
Razmislite najbolju opciju za svoju obitelj . Neke mogućnosti se pretvoriti u podrum u improvizirani stan ili izmjena svrhe glavni ured u spavaćoj sobi , tako da jeodraslo dijete ima određeni prostor na poziv svoje. Raspravljati preferencije koristeći zajedničku životni prostor , previše, tako da mama može gledati svoje omiljene TV emisije i tata možete izmisliti svoje posebne obroke u kuhinji bez prekida . Odrediti puta za pranje uporabu , previše .
Također je važno krenuti potencijalne sukobe kulture raspravljajući rasporeda i rutine , Duffy preporuča . " Ja radim s 24 - godina-stari čovjek koji se preselio natrag u sa svojim roditeljima nakon završetka koledža , a kako se pokazalo , on i njegovi roditelji bi vrlo različite sati ", kazao je Duffy . " Većina sukoba sam svjedočio odvija u tom području , pa sati i očekivanja trebaju biti razjašnjene i dogovoreno još u dogovoru moguće . "
Novčane obveze također treba riješiti prije datuma kreće . Pripremi plan za proglašenje sveobuhvatan Plaćanje najma ili podijeliti troškove kućanstva pokriti namirnice , deterdžent za pranje rublja i komunalije . "Ideja je da se dogovore što više varijabli moguće unaprijed kako bi se izbjegle nesuglasice i Raspoloženje kasnije ", rekao je Duffy .
Delegat neke poslove za vrijeme trajanja boravka odraslog djeteta . Fran Walfish , Los Angeles - based obiteljski terapeut i autor knjige " The samosvjesni roditelja", preporučuje delegiranje poslova i zadataka koji zadovoljavaju potrebe cjelokupnog domaćinstva.
" Objasnite vašem odraslog sina ili kćer da dijele kuću znači dijeljenje teret ", rekao je Walfish . " Držite se radi redovite obveze svaki dan ili tjedan . Više strukturiran i redovitoplanu ,bolje je olakšano i postigao . "
Stariji roditelji mogli cijeniti pomoć s napornim vanjsku uređenje i održavanje travnjaka , kao i pomoć u pripremi obroka na određenim danima .
Sunčali Prednosti

Iako to možda nije idealno dijeliti svoj ​​prostor s odraslom djetetu , prednosti ima vaš sin ili kćer postaviti kamp u vašem domu mogu prevagnuti - ili barem ravnoteže -neugodnosti .

financijski pritisak ide u oba smjera . Odrasla osoba dijete vraća kući može biti u mogućnosti kako bi poboljšao dno crta kao njegovi roditelji se bore da bi kraj s krajem .

" Jedna obitelj Znam pronađe pravu ekonomije razmjera u više generacija žive zajedno neko vrijeme ", rekao je John Duffy , Chicago - based obiteljski terapeut . " Roditelji su bili gotovo pod vodom u njihovom hipotekom , a nakon što je njihova kći živi s njima i troškove dijele se pokazao jako korisno . "

Dodatni ruku pomoći s rublja , dvorište rad , zadataka i pripremanje jela može doći kao dobrodošao iznenađenje . Odraslo dijete može imati i više iskustva s tehnologijom, računala i elektronike , pitajući obrazovne mogućnosti za roditelje .

Dodatni druženjeodraslo dijete često nudi jedna od najvećih nagrada , iako. Gina Samarotto od Samarotto Design Group kažeodnos , čak se može razviti više kad dijele životni prostor .

" Kada djeca postanu odrasli ,odnos - a još uvijek sigurno familijarna - također vodi na prijateljstvo koje nije moguće između djeteta i odrasle osobe ", rekla je ona . " Njegujte da je prijateljstvo i uživati ​​nagrade podizanje takve velike odrasle . "
Izmjena svrhe životni prostor Srpski Ako prostor je široka iredecorating projekt je potrebno pripremiti za vaše odrasle povratku djeteta , dobili cijelu obitelj koji su uključeni u izmjena svrhe postojeći stambeni prostor .
Stvaranje udoban životni prostor i održavanje ukupnu kohezivni estetiku u cijeloj kući je pravi za svačiji sreće , kaže Gina Samarotto od Poughkeepsieja , New York - based Samarotto Design Group .
" U dnevnoj sobi ili obiteljska soba , odaberete paletu boja da svatko može živjeti s pomoći će napravitiprostor više dobrodošlicu svima koji ga koristiti ", rekao je Samarotto . "Svježi sloj boje u modernom nijansa daje bilo svemirski novi život . "
Svjetlo , neutralne boje za dnevni boravak i spavaću sobu zidova otvara male sobe . Izbjegavajte slikarstvo jednom zidu drugačiji naglasak boje , jer to može napravitiprostor izgledati manje.
Spavaća soba bi trebala ponuditi osjećaj privatnosti , kao i organizirani životni prostor za svoje odrasle djece . " Promisliti stari klinac spavaću sobu u prostor gdje jeodrasla može biti dovoljno", rekao je Samarotto . "Platforma krevet sa spremištem , kratkih polica za knjige ili gaće koje služe kao noćni ormarići, ormar i organizatora sve kontrole pomoć nered . "
Akoje soba dovoljno velika , stvoriti dnevni /radni prostor da biprostor osjećaju više kao život područje nego samo prostor za spavanje .
Kada je prostor je vrlo neizvjesna , to bi moglo biti potrebno pretvoriti jazbinu ili čak i blagovaonicu u prikladnu soba za vašeg povratka odraslim djetetom . Lauri Ward , osnivač korištenja Što morate Interijeri , s uredima u New Yorku i Boca Raton , Florida , preporučuje vješanje zavjesa od stropa do poda podijeliti prostor .
"teška baršuna ili pamuka patka zavjese najbolje radi , jer služi i kao vizualne i akustične barijere ", rekao je Ward . "Murphy krevet zid jedinica također može pružiti ladice, ormar , pa čak i stol površinu , a svi korisni za jednosobni življenja . Svaki od tih elemenata štedi prostor i da će biti korisno nakonodraslo dijete ostavlja . "
Ako se koristibračni krevet , Ward preporuča dodavanjem čvrste, pamuk ugrađen poklopac i nekoliko matching , velike europske jastuke i pokriva umjesto deka ili poplun . " To stvara prilagođen kauč učinak koji može napravitisoba osjećaju više kao studio apartman ", rekao je Ward .
Ključ za stvaranje najbolje iskoristiti male prostore je dodati višenamjenskih komada za pohranu u sobama . Otoman koji otvara mogu pohraniti odjeću ili radova , dok jepar kraj stolova s ladicama ili policama mogu držati donje rublje i čarape , a podržava stolne lampe . Razmotrite stavljanje mali ured u ormaru uštedjeti prostor u sobi , previše .
" Što manje nereda ,više otvoren i prozračanprostor će se osjećati ", rekao je Ward .

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1016009868.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.