Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor planiranje >> Content

Kako organizirati spavaća soba s Windowsima na tri zida

U nekim kućama , ne postoji takva stvar kao previše prozora . Spavaća soba s puno prozora vam omogućuje da u što više svjetla , kao što želite , a prozori i pogleda u sebe može djelovati kao dekorativni elementi . Ako uređenje namještaj sa svim tim prozorima vas zastrašuje , slegnuti ramenima pravila i misliti izvan okvira . Krevet ispod prozora

skrenuti pozornost na svoj ​​krevet tako da je stavljanje ispred prozora . Kada ste stavili krevet ispred prozora , prozori djelovati kao produžetak uzglavlja . Veći uzglavljem donosi više pozornosti i daje svoj ​​krevet više važnost kao žarište sobi . Ako je vaš Windows imaju arhitektonski interes , ili ako se otkrije u spektakularnom pogledu , ti stvarno ne morate ništa učiniti za njih . Samo parkirati krevet ispred i centra . Ako su prozorski okviri su obični ili zastarjela ipogled je manje nego atraktivna , objesiti dramatične prozor tretmani dodati osjećaj raskoš vaše spavaće sobe .
Cover Jedan Zid
< p > Ako mislite da postoje samo previše prozori u sobi te da je potpuno neodoljiv , pokrivati ​​jedan zid od prozora . Budući da već imaju prozore na druga dva zida , omogućujući svjetlo i protok zraka u prostoriju nije problem . Veliki , regali i zidni poda do stropa jedinice mogu sakriti prozore na jednom zidu kao da nikada nisu bili tamo , i da će umnožiti svoj ​​prostor za pohranu eksponencijalno . Druga mogućnost je visi teške zida do zida draperije stvoriti bujnu tkanina zavjese zid . Koristite zamračenje Zavjese brod kako bi se spriječilo svjetlo sja kroz danju . Draperije raditi kao naglasak zid , dodajući pop boje i teksture u sobu .
Odaberite Kratki Namještaj

Spremite običan zid da značajka visok namještaj , kao što su atraktivna ormara , police za knjige ili zabavni konzole . Za ostatak prostorije , izaberite kraćih , širih komada da stane uredno ispod prozora . Na primjer , umjesto komoda , odaberite dvostruki oblači . Umjesto stavljanjem 5 - polica police za knjige ispred prozora , dobiti dva 3 - polica polica za knjige i staviti ih rame uz rame . Odaberite taštinu s Flip -top ogledalo , tako da ga možete zatvoriti nakon uporabe . Sami prozori postajuistaknuta zid dekor iznad namještaja . Haljina ih privlačno s prozora tretmani i staviti vazu s cvijećem ili saksiji biljka na dasci uhvatiti okom . Alternativno , ići s elegantnim prozora drvo sjenila obojeni bogate boje .
Go Catty - Corner

Ako vaš prozora zid ima ormare ili vrata i nijekandidat za visok komada , a vi ne želite da se u potpunosti pokriti sve prozore , stavi svoj ​​namještaj u maliciozan - kutak dogovoru . Djelomično blokira prozor pridržavajuchifforobe ili raritet ormar ispred njega može napravitisoba izgleda nespretno i gužva , kao da ste upravo ga tamo zaglavi zato što nije imao drugog mjesta za njega . Eksperimentirajte s ribolov taj komad u kutu . Stavimo li u pravu , maliciozan - kutak komada pomoći protok tlocrt i dodati iluziju širem sobi . Ako kupujete za namještaj , razmislite branje gore ormar ili police jedinicu napravljen da stane udobno u kut .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1016009874.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.