Redoing obični bijeli Zavjese

običnom bijelom zavjese su elegantno i jednostavno, ali kada je u pitanju redecorating , možda želite pogledati neštomalo više boja i vizualno zanimljiv . Umjesto bacanja ili daruju one obične bijele zavjese , uštedjeti novac uzimajući lukavih i pretvarajući ih uspektakularno " novi" stavka s Iron-On i šivati ​​na ukrasima , tkanina boje , ukrasne zakrpe ili kombinacijom tih metoda . Dekorativni Trim

Postoji mnogo načina za stvaranje atraktivan dekorativni trim, proizvodeći broj gotovih učinaka . Šivati ​​običan materijal u boji koji nadopunjuje ostatak prostorije duž dnu zavjese . Za udarnim modernom smislu, koristiti materijale s podebljanim geometrijskim uzorkom . Koristite cvjetnim printevima na zemlji vikendica izgled . Alternativno , dekorativni rub može biti kreiran s vrpcom , skuta ili predmetima kao što su gumbi ušivenim u mjestu uz donji rub zavjese . Druga mogućnost je da se uljepšati čipke sa šljokicama i nanesite na donji rub zavjese .
Ukrasima

Ukrasite svoje zavjese s gumbima svih oblika i veličina razasuti slučajni uzorak preko tkanine i ušivenim u mjestu . Šljokice može se postaviti na isti način ili se koristi u potpunosti pokriti tkanina za bold , svjetlucavim izgled . Ostale stavke koje su pogodne za ukrašavanje zavjese su ukrasne umjetnog cvijeća , oblika izrezati filca i ušivenim u mjestu ili željeza na ukrasima . Za brz i jednostavan način za jazz zavjese, nit perle na komad pamuka i pričvrstite s brzim bod u prva dva ugla svake zavjese .
Dye

Ako su bijele zavjese izrađene od prirodnih materijala kao što su pamuk , korištenje boja u potpunosti promijeniti boju . Sintetičke tkanine neće bojiti . Međutim , ako su zavjese sumješavina prirodnih i sintetičkih materijala , to će stvoriti efekt dvobojnom . S bijele tkanine ,boja boja koje ste odabrali jeboja vaše zavjese će postati . S obojenim zavjesama , boja se miješa s postojećim bojama , a kao boje . Na primjer , crvena boja na žutim zavjesama će proizvoditi narančasti gotovog učinak . Za funky boemskog efekta , pokušajte tie - dye tehnika .
Dekorativna Patchwork

Prikupiti izbor tkanina bilješke s različitim bojama, uzorcima i završi . Izrežite sve bilješke u identične veličine kvadrata . Za još više teksture i uljepšavanje , šivati ​​šljokice i perle na svakom tkanina otpad . Pokrivaju cijeli zavjese tkanina s tkanina trgovima i šivati ​​u mjesto za patchwork zavjese . Alternativno , odaberite podebljano tkanina poput životinja print , izrezati ga u većim trgovima i šivati ​​po tri ili četiri zakrpe na svakom zavjese za suvremen .

Kako Ukrasite Učinkovitost apartman s presjeka kauč

Vaš stan učinkovitost može biti mali , ali njegov dom . Kad ste kod kuće , želite da vaš prostor da se osjećaju ugodno i opuštajuće . Ako želite da se uključi presjeka kauč u stanu dekor , uzmite u obzir svoje prostorne potrebe i želje za najlakši na

Více >